програма закритого клубу для професіоналів (Червень)
Топ-корсет в силі D & amp; G На кісточках.
Моделювання топа по основі полички і спинки в натуральну величину
Розкрій макета
Примірка
Розкрій на основній тканині
Детальна технологія всіх вузлів від А до Я
Опрацюємо втачную чашечку із застосуванням спеціальної тканини для жорсткої форми.
Люксова технологія
Сучасна весільна сукня з драпіровками по всьому виробу, корсетний ліф на кісточках з об'ємними рукавами і суцільнокроєним шлейфом зі спідницею.
Моделювання в натуральну величину
Розкрій
Примірка
Дві техніки драпіровок (метод наколювання в тому числі)
Розкрій шлейфу
Вас чекає поетапна технологія всіх вузлів і люксова технологія.
Таку модель сукні можна використовувати як вечірнє для особливого випадку життя.
Адаптація лекал реглан за індивідуальними мірками.
Розберемо помилки такі як:
Заломи в проймі
Заломи на рукаві
Плечовий шов йде на спинку
На що потрібно звертати увагу в лекалах при крої
Коригування з урахуванням зміни на примірці!
В чаті телеграм, можна надсилати свої помилки, і ми їх будемо ретельно розбирати.
Блузон з драпіровками по горловині (перехлест правої і лівої половинки з рукавом) реглан з декором по горловині.
Моделювання
Розбір примірки
Технологія всіх вузлів
Поетапна технологія
Виготовлення прикраси
Реглан. Моделювання 5 фасонів (класичний, нульовий реглан, полуреглан, погон, реглан - кокетка)
Моделювання по основі реглана і по основі полички і спинки, також підійдуть трикотажні лекала
А так же, як завжди вас чекають відеоогляди і примірки з моїми клієнтами.
Щоб кожна майстриня змогла доторкнутися до закулісся життя ательє преміум класу.
Сайт продажу:
Топ-корсет в силі D & amp; G На кісточках.
Моделювання топа по основі полички і спинки в натуральну величину
Розкрій макета
Примірка
Розкрій на основній тканині
Детальна технологія всіх вузлів від А до Я
Опрацюємо втачную чашечку із застосуванням спеціальної тканини для жорсткої форми.
Люксова технологія
Сучасна весільна сукня з драпіровками по всьому виробу, корсетний ліф на кісточках з об'ємними рукавами і суцільнокроєним шлейфом зі спідницею.
Моделювання в натуральну величину
Розкрій
Примірка
Дві техніки драпіровок (метод наколювання в тому числі)
Розкрій шлейфу
Вас чекає поетапна технологія всіх вузлів і люксова технологія.
Таку модель сукні можна використовувати як вечірнє для особливого випадку життя.
Адаптація лекал реглан за індивідуальними мірками.
Розберемо помилки такі як:
Заломи в проймі
Заломи на рукаві
Плечовий шов йде на спинку
На що потрібно звертати увагу в лекалах при крої
Коригування з урахуванням зміни на примірці!
В чаті телеграм, можна надсилати свої помилки, і ми їх будемо ретельно розбирати.
Блузон з драпіровками по горловині (перехлест правої і лівої половинки з рукавом) реглан з декором по горловині.
Моделювання
Розбір примірки
Технологія всіх вузлів
Поетапна технологія
Виготовлення прикраси
Реглан. Моделювання 5 фасонів (класичний, нульовий реглан, полуреглан, погон, реглан - кокетка)
Моделювання по основі реглана і по основі полички і спинки, також підійдуть трикотажні лекала
А так же, як завжди вас чекають відеоогляди і примірки з моїми клієнтами.
Щоб кожна майстриня змогла доторкнутися до закулісся життя ательє преміум класу.
про автора
Мене звуть Олеся Строганова, я модельєр-конструктор, Інженер-технолог. Я є власницею ательє преміум класу.
Скажу чесно, я дуже не люблю зайвих формул, але для мене важлива якість пошиття. Тому, я заснувала авторську онлайн школу крою та шиття, де я ділюся своїми знаннями, власними методиками і своїм 30-річним досвідом.
Я навчила вже більше 30000 тисяч учениць по всьому світу, і продовжую навчати
А так же, я часто проводжу безкоштовні марафони, і ділюся корисностями ️ ️
Мене звуть Олеся Строганова, я модельєр-конструктор, Інженер-технолог. Я є власницею ательє преміум класу.
Скажу чесно, я дуже не люблю зайвих формул, але для мене важлива якість пошиття. Тому, я заснувала авторську онлайн школу крою та шиття, де я ділюся своїми знаннями, власними методиками і своїм 30-річним досвідом.
Я навчила вже більше 30000 тисяч учениць по всьому світу, і продовжую навчати
А так же, я часто проводжу безкоштовні марафони, і ділюся корисностями ️ ️
https://privatelink.de/?https://olesyiastroganova.getcourse.ru/profi