Що нового?

Придбаний Школа‑лекторій. Тариф «Підписка помісячно» (Олена Гондорчін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2868 ГРН
Учасників: 9 з 9
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 331.4 ГРН
100%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Це місячна підписка на школу‑лекторій від Оленни Гондорчин, де в рамках курсу зазвичай передбачаються регулярні заняття, живі ефіри, супервізії та практики з остеопатії обличчя, тіла, кінезіобалансу, роботи з інструментами та естетичного формування обличчя.

Ви не знайдете нічого подібного і настільки ефективного у інших експертів або в мережі. Академія естетики обличчя та здоров’я тіла Олени Гондорчин отримала міжнародну сертифікацію ISO 9001.

Для кого це:

• для тих, хто готовий взяти всі мої знання і методики та застосувати їх у житті;
  • для амбіційних і рішучих;
  • для тих, хто хоче старіти красиво, у здоровому енергійному тілі і не готовий витрачати життя на хвороби;
  • для тих, хто хоче передавати цю інформацію своїй сім’ї, дітям, рідним і близьким.
Топова програма:

• остеопатія обличчя
  • остеопатія тіла
  • кінезіобаланс у 3D
  • практики з інструментами
  • естетичне тейпування
  • духовний розвиток, медитації
  • експерти‑запрошені спікери
  • супервізії двічі на місяць
  • два живих ефіри щотижня (обличчя, тіло)

Продажник:
https://newtime.win/lecture_school?fbclid=PAAaY-WhbVoBP9jDyQ_TsjqzLJ2_DJ3u3bMi3Kg8SzoQ4QMnmwwMRhs_seJuM

Останнє редагування модератором:

Svetlaya77

New member
Здравствуйте! Скажите пожалуйста, когда можно приобрести этот курс? Набор участников 100процентов.

Svetlaya77

New member
Здравствуйте! Я новичок и во многом здесь не разбираюсь. Я бы хотела просто оплатить курс и получить материалы.

Угорі