Це місячна підписка на школу‑лекторій від Оленни Гондорчин, де в рамках курсу зазвичай передбачаються регулярні заняття, живі ефіри, супервізії та практики з остеопатії обличчя, тіла, кінезіобалансу, роботи з інструментами та естетичного формування обличчя.
Ви не знайдете нічого подібного і настільки ефективного у інших експертів або в мережі. Академія естетики обличчя та здоров’я тіла Олени Гондорчин отримала міжнародну сертифікацію ISO 9001.
Для кого це:
Продажник:
Ви не знайдете нічого подібного і настільки ефективного у інших експертів або в мережі. Академія естетики обличчя та здоров’я тіла Олени Гондорчин отримала міжнародну сертифікацію ISO 9001.
Для кого це:
- для тих, хто готовий взяти всі мої знання і методики та застосувати їх у житті;
- для амбіційних і рішучих;
- для тих, хто хоче старіти красиво, у здоровому енергійному тілі і не готовий витрачати життя на хвороби;
- для тих, хто хоче передавати цю інформацію своїй сім’ї, дітям, рідним і близьким.
- остеопатія обличчя
- остеопатія тіла
- кінезіобаланс у 3D
- практики з інструментами
- естетичне тейпування
- духовний розвиток, медитації
- експерти‑запрошені спікери
- супервізії двічі на місяць
- два живих ефіри щотижня (обличчя, тіло)
Продажник:
https://newtime.win/lecture_school?fbclid=PAAaY-WhbVoBP9jDyQ_TsjqzLJ2_DJ3u3bMi3Kg8SzoQ4QMnmwwMRhs_seJuM
Останнє редагування модератором: