Полюби себе-і весь світ полюбить тебе
100% покрокове керівництво по зміні відносин з собою
Для кого?
Для всіх, хто хоче щастя і успіху свого, не чужого
7 блоків
21 вправа
Доступ протягом року.
Ми дуже добре розуміємо, як це – не любити себе. Коли хтось вимовляє: у мене низька самооцінка, я себе соромлюся, я не приймаю свою зовнішність, я не знаю, чого хочу, я не вмію вибирати, я не вмію відстоювати свої кордони, я не знаю, як це – піклуватися про себе...
Але як тільки мова заходить про любов до себе, відразу ж виникає дуже багато питань:
Як це?
Що це?
Про що це?
Багато хто плутає любов до себе з самозакоханістю.
Багато хто плутає любов до себе з потуранням собі.
Багато хто плутає любов до себе з вседозволеністю.
Багато хто плутає любов до себе з розбещеністю.
Але все це-не любов до себе.
а що ж тоді є ЛЮБОВ'Ю до СЕБЕ?
По-перше, це прийняття різних проявів своєї особистості - в слабкості, соромі, вині, безсиллі, горі.
Коли ми, стикаючись з труднощами, обмеженнями, болем, підтримуємо себе за допомогою думок, почуттів і дій, замість того, щоб випускати в себе ж отруту ненависті.
По-друге, це вміння піклуватися про себе, навик обслуговувати своє тіло, душу, психіку таким чином, щоб в кожен момент життя, в будь-яких умовах і обставинах вибирати найкраще для себе
По-третє, це здатність відстоювати себе, наполягати на своєму і йти до своїх цілей, мріям, незважаючи на труднощі.
Найкраще-це те, що робить нас більш задоволеними життям, спокійними і щасливими. Те, що дозволяє нам розвиватися далі, незважаючи на обмеження і труднощі. Те, що приносить нашому тілу відчуття здоров'я, комфорту і задоволення. Те, що збільшує наш потенціал і внутрішню енергію.
пройшовши цей курс, ви навчитеся:
Повністю приймати себе
Піклуватися про себе найкращим чином
Відрізняти турботу про себе від потурання собі
Робити найкращі вибори для себе і втілювати їх у життя.
Взяти участь!
Коли ми любимо себе, ми стаємо найкращим другом, найбільш турботливими батьками і найбільшою підтримкою самим собі.
Коли ми любимо себе, ми ставимося до себе як до Паростка, який плануємо виростити у велике дерево
Коли ми любимо себе, ми знаходимо найнадійнішу точку опори - в самих собі.
Коли ми любимо себе, ми цінуємо себе. А коли ми цінуємо себе, наша впевненість виростає настільки, що дозволяє нам жити і діяти в цьому світі, як в доброму і дружньому нам місці.
https://privatelink.de/?https://chanceforchange.ru/shkola-lyubvi-k-sebe/