зцілити себе і близьких людей...
Це не просто гучні слова, це та реальність, яку ви можете втілити у своєму житті. Саме заради цього я і створив навчальний курс "цілительство", щоб ви змогли зцілити себе і близьких Вам людей, щоб ви зажили повним здоровим життям.
У цьому курсі я відкрию вам всі свої найкращі напрацювання і знання з цілительства. Передам вам все найцінніше, все найефективніше, що я накопичив за весь час вивчення магії і саморозвитку!
програма курсу:
Легкий
Це не просто гучні слова, це та реальність, яку ви можете втілити у своєму житті. Саме заради цього я і створив навчальний курс "цілительство", щоб ви змогли зцілити себе і близьких Вам людей, щоб ви зажили повним здоровим життям.
У цьому курсі я відкрию вам всі свої найкращі напрацювання і знання з цілительства. Передам вам все найцінніше, все найефективніше, що я накопичив за весь час вивчення магії і саморозвитку!
ви ж, пройшовши цей курс навчання, навчитеся впливати на захворювання відразу з декількох планів (фізичний, ефірний, астральний...), тим самим викорінюючи хворобу раз і назавжди, а не тимчасово або частково! Саме такий комплексний підхід до цілительства робить цей курс унікальним у своєму роді.впливати на хворобу лише з одного плану в більшості випадків не достатньо для повного зцілення! В основному лікують тільки з одного плану, лікарі-сучасними медикаментами, знахарі – травами, енергети – біоенергією, фанати карми – позитивним мисленням... такі приклади можна наводити ще довго, але не в цьому суть, а в тому, що всі вони роблять одну велику помилку – ОДНОБОКИЙ підхід до лікування!
Натисніть, щоб розкрити...
програма курсу:
Легкий
1. Розвиваючий розділ (базові якості, енергетика, основи магії)
основний- Діагностика
- Лікування біоенергією
- Лікування зарядженою водою
- Народна медицина
- Правила прийому їжі
- Лікування пальцовками
- Ритуальне цілительство
- Очищення від негативної енергії
- Рекомендована література
11. Оздоровлення через БА точки
просунутий- Мануальна терапія
- Лікування мікроелементами