Що нового?

Набір учасників [Школа Магічний саморозвиток] цілительство (Сергій Антонов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3309 ГРН
Учасників: 0 з 7
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 491.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
зцілити себе і близьких людей...

Це не просто гучні слова, це та реальність, яку ви можете втілити у своєму житті. Саме заради цього я і створив навчальний курс "цілительство", щоб ви змогли зцілити себе і близьких Вам людей, щоб ви зажили повним здоровим життям.
У цьому курсі я відкрию вам всі свої найкращі напрацювання і знання з цілительства. Передам вам все найцінніше, все найефективніше, що я накопичив за весь час вивчення магії і саморозвитку!
впливати на хворобу лише з одного плану в більшості випадків не достатньо для повного зцілення! В основному лікують тільки з одного плану, лікарі-сучасними медикаментами, знахарі – травами, енергети – біоенергією, фанати карми – позитивним мисленням... такі приклади можна наводити ще довго, але не в цьому суть, а в тому, що всі вони роблять одну велику помилку – ОДНОБОКИЙ підхід до лікування!
Натисніть, щоб розкрити...
ви ж, пройшовши цей курс навчання, навчитеся впливати на захворювання відразу з декількох планів (фізичний, ефірний, астральний...), тим самим викорінюючи хворобу раз і назавжди, а не тимчасово або частково! Саме такий комплексний підхід до цілительства робить цей курс унікальним у своєму роді.
програма курсу:
Легкий
1. Розвиваючий розділ (базові якості, енергетика, основи магії)
  1. Діагностика
  2. Лікування біоенергією
  3. Лікування зарядженою водою
  4. Народна медицина
  5. Правила прийому їжі
  6. Лікування пальцовками
  7. Ритуальне цілительство
  8. Очищення від негативної енергії
  9. Рекомендована література
основний
11. Оздоровлення через БА точки
  1. Мануальна терапія