Школа "МИШККОМОДА" розпочинає набір учасників!
Старт 5 вересня!
А ось і сама героїня курсу у всій красі.
Школа буде ділитися на кілька блоків:
1-розповідь про матеріали.
Початківці майстри скуповують все підряд і найчастіше залишаються розчарованими покупкою. Я навчу, як правильно вибирати тканину для одягу, дам посилання на всі магазини, де купую сама.
2-поговоримо про натуральні барвники для тканини, навчимося делікатному состариванию
3-Робота з трикотажем.
(Мені дуже часто задають питання про обробку і виборі тканини)
4-шиємо нашу модель.
Ви отримаєте повноцінний МК по зайчику за авторською викрійці для подальшої роботи з ним.
5-одяг!
Це головний блог школи.
Навчання побудові базових викрійок одягу і формуванню інших образів з бази .По закінченню курсу ви зможете будувати викрійки одягу самостійно. А для ледачих, все викрійки побудовані мною, будуть викладені в групу)
Шити будемо цілий гардероб, що складається з:
Сукня пишна на збірці
Сукня трапеція
Сарафан з водолазкою
Брючки з підкладкою і без
Комбінезон
Головні убори
Куртка з капюшоном
Пальто
Піджак на підкладці
Черевички
Старт 5 вересня!
А ось і сама героїня курсу у всій красі.
Школа буде ділитися на кілька блоків:
1-розповідь про матеріали.
Початківці майстри скуповують все підряд і найчастіше залишаються розчарованими покупкою. Я навчу, як правильно вибирати тканину для одягу, дам посилання на всі магазини, де купую сама.
2-поговоримо про натуральні барвники для тканини, навчимося делікатному состариванию
3-Робота з трикотажем.
(Мені дуже часто задають питання про обробку і виборі тканини)
4-шиємо нашу модель.
Ви отримаєте повноцінний МК по зайчику за авторською викрійці для подальшої роботи з ним.
5-одяг!
Це головний блог школи.
Навчання побудові базових викрійок одягу і формуванню інших образів з бази .По закінченню курсу ви зможете будувати викрійки одягу самостійно. А для ледачих, все викрійки побудовані мною, будуть викладені в групу)
Шити будемо цілий гардероб, що складається з:
Сукня пишна на збірці
Сукня трапеція
Сарафан з водолазкою
Брючки з підкладкою і без
Комбінезон
Головні убори
Куртка з капюшоном
Пальто
Піджак на підкладці
Черевички
https://privatelink.de/?https://vk.com/ann_teddys?w=wall-96115703_11864