Переглянути вкладення 46980
поглиблений курс, що охоплює широкий спектр анімаційних циклів в After Effects.
Ви дізнаєтеся, як створювати і анімувати гіпнотичні цикли на основі персонажів, які люди захочуть дивитися знову і знову і знову.
про що цей курс?
Джеймс буде використовувати свій більш ніж 15-річний досвід роботи в якості професійного аніматора, щоб навчити вас всьому, що він знає про створення анімаційних петель, яких він зробив дуже багато.
Якщо ви хочете, щоб ваші персонажі бігали, стрибали або оберталися в 2D, 3D або ізометричних сценах, цей курс охоплює все.
Від фундаментальної теорії петель до натхнення в тому, як генерувати свої власні ідеї петель, ви вийдете з цього курсу повністю підготовленим, щоб почати освоювати світ своїми нескінченними анімаціями.
Чи є ви досвідченим аніматором або ілюстратором, прагнуть оживити своє портфоліо, ви можете швидко навчитися створювати плавні нескінченні анімації, ідеально підходять для розміщення в соціальних мережах.
про автора
Я британський ілюстратор, аніматор і режисер з Лос-Анджелеса з більш ніж 15-річним досвідом роботи над найрізноманітнішими проектами, включаючи відеоігри, Музичні кліпи, рекламні ролики та друковані видання.
Зовсім недавно я спеціалізувався на створенні анімованих лупів, регулярно працюючи з такими клієнтами, як Samsung, eBay, Nike і Disney, а також роблячи багато лупів просто для задоволення, в тому числі для моїх Gifathons – 30 GIF-файлів за 30 днів в Нью-Йорку, Лос-Анджелесі і Токіо.
Я британський ілюстратор, аніматор і режисер з Лос-Анджелеса з більш ніж 15-річним досвідом роботи над найрізноманітнішими проектами, включаючи відеоігри, Музичні кліпи, рекламні ролики та друковані видання.
Зовсім недавно я спеціалізувався на створенні анімованих лупів, регулярно працюючи з такими клієнтами, як Samsung, eBay, Nike і Disney, а також роблячи багато лупів просто для задоволення, в тому числі для моїх Gifathons – 30 GIF-файлів за 30 днів в Нью-Йорку, Лос-Анджелесі і Токіо.
https://privatelink.de/?https://motiondesign.school/products/animated-loops-with-james-curran