Цикл з 3-х вебінарів
Легко сказати "просіть допомоги!"А якщо я не вмію просити?
Подорослішати! Як, блін, якщо я живу у відчутті несправедливості і весь час чекаю допомоги від інших?! Я не вмію по-іншому, не знаю, як це зробити? Як відчути по-іншому?
Звертайтеся за допомогою до фахівців! А якщо я живу в маленькому населеному пункті і їх тут немає? Або грошей немає?
Почніть висипатися! А якщо дитина з рук не злазить і жахливо спить, як це зробити?
А якщо я давно себе так загнала і загробила, що я не вірю зовсім, що щось можу з себе представляти в соціумі потрібне і цікаве?
А якщо всі ці корисні поради мені як білий шум, і я просто хочу лежати і не рухатися?
Що ми маємо?
1. Бути дорослим
Сайт, що продає:
Легко сказати "просіть допомоги!"А якщо я не вмію просити?
Подорослішати! Як, блін, якщо я живу у відчутті несправедливості і весь час чекаю допомоги від інших?! Я не вмію по-іншому, не знаю, як це зробити? Як відчути по-іншому?
Звертайтеся за допомогою до фахівців! А якщо я живу в маленькому населеному пункті і їх тут немає? Або грошей немає?
Почніть висипатися! А якщо дитина з рук не злазить і жахливо спить, як це зробити?
А якщо я давно себе так загнала і загробила, що я не вірю зовсім, що щось можу з себе представляти в соціумі потрібне і цікаве?
А якщо всі ці корисні поради мені як білий шум, і я просто хочу лежати і не рухатися?
Що ми маємо?
- втомлену маму-раз
- дитини (часто не одного), який потребує уваги і турботи теж - два.
- чоловіка і родичів, які зайняті своїм життям, не те, щоб відпочивають, теж роблять свої справи - три.
- суспільство, якому плювати на нас-чотири.
- навчитися піклуватися про себе. Чи не дрібними уривками,як на день народження і 8 березня, а завжди. По-доброму, ніжно і дбайливо навчитися до себе ставитися.
- зрозуміти причини своєї конкретної втоми/своїх зривів і їх звести до мінімуму.
- подорослішати. Нарешті зрозуміти, як це можна зробити і почати робити кроки в ту сторону. Попрощатися зі своїми очікуваннями від інших і пробувати спиратися на себе .
- розібратися з ключовими дитячими травмами, знати свої тонкі місця і підстрахуватися заздалегідь.
- навчитися накопичувати свої сили і утримувати їх надовго в стані ресурсу.
1. Бути дорослим
- Що таке бути по-справжньому дорослим?
- Як прийняти ідею, що чоловік мені нічого не винен, якщо у нас спільні діти?
- де взяти мудрість і терпіння, якщо його не було ні у моєї мами, ні навіть у бабусі.
- як залікувати свої дитячі травми, поки ростуть наші діти?
- всі знають, що коли народжуються наші діти, то всі наші дитячі травми оживають всередині нас. Тривала психотерапія прекрасна, але діти ростуть зараз! Як вже сьогодні захистити себе від своїх провалів в дитинство?
- Що нам може допомогти не зраджувати свою внутрішню дитину, а й залишатися дорослим для своїх дітей?
- детально поговоримо про турботу про себе. Звідки береться бажання регулярно піклуватися про себе?
- Як поставити себе на перше місце?
- Як привчити себе по-доброму до себе ставитися, якщо немає всередині такого досвіду?
- Що означає Бути в ресурсі?
- Як знайти своє джерело натхнення?
- і найголовніше - як утримувати всередині себе ці самі сили? Як навчитися їх накопичувати?
Сайт, що продає:
https://privatelink.de/?https://taplink.cc/rojdenie/p/2e992b/