Ци Мень Дунь Цзя – це вершина китайської метафізики, яка з'єднує Небо, Землю і людину. Тут враховується час, простір і дії самої людини, тому Ци Мень Дунь Цзя дуже потужний інструмент для отримання потрібного результату.
Оракул Ци Мень-це мистецтво прийняття правильних рішень. Ми з вами будемо вивчати ситуаційний Оракул, який дозволить вам отримувати відповіді на будь-які питання.
На які питання ви зможете відповідати?
Нижче наведені найбільш поширені запитання:
Теми кожного заняття.
Тетяна Смирнова
викладач Школи китайської метафізики Наталії Пугачової, консультант Бацзи і Феншуй, автор проекту "Феншуй стратегії для практиків", викладач-практик Ци мень Дунь Цзя: веде як особисте, так і групове навчання Ци Мень Дунь Цзя.
"Я обожнюю свою роботу, тому що за допомогою цих методів мої клієнти легко вирішують найскладніші і, здавалося б, невирішувані питання, пов'язані з бізнесом, кар'єрою і відносинами.
Мене надихають їх результати, коли зі мною виходить те, що "без мене не виходило, і складається те, що без мене не складалося", - як говорив відомий кіноперсонаж Гоша, він же Гога, він же Жора з фільму "Москва сльозам не вірить".
Я допомагаю тим, хто хоче отримати результат швидко, і процес отримання цього результату зробити легким і приємним.
Всі ці методи перевірені на практиці, так як я використовую їх більше 15 років".
Початок ознайомлювальних майстер-класів з Ци Мень Дунь Цзя - 8 лютого 2018 р.
Оракул Ци Мень-це мистецтво прийняття правильних рішень. Ми з вами будемо вивчати ситуаційний Оракул, який дозволить вам отримувати відповіді на будь-які питання.
На які питання ви зможете відповідати?
Нижче наведені найбільш поширені запитання:
- Відносини і любов: шлюб, вибір партнера, розвиток відносин і т. д.
- Гроші і бізнес: отримання прибутку, вкладення грошей, вигідність угоди, операції з грошима, кредити - коли краще брати, чи варто брати і т. п.
- Робота і кар'єра: співбесіди, переваги і недоліки тієї чи іншої вакансії для вас, перспективи кар'єрного зростання, вибір з наявних варіантів, відносини на роботі і т. д.
- Спілкування з Фемідою: суди, борги, просування і подача документів і т. д.
- Купівля/продаж: що і коли краще купувати, наприклад нерухомість, машину, меблі і будь-які покупки взагалі, вибір з декількох варіантів і т. д.
- Навчання: іспити, виступи, вибір навчального закладу, перспективи і т. д.
- Пошук зниклих речей.
Теми кожного заняття.
- Питання та відповіді по вступному заняттю.
- Асоціації та характеристики Небесних стовбурів, воріт, зірок і Божеств.
- Прості прогнози і розшук зниклих речей.
- Фази Ци, зірки в Ци Мень.
- Прогнози в області купівлі-продаж.
- Пошук і оцінка нерухомості.
- Відповіді на питання про любов, шлюб, сім'ю, відносини.
- Прогнози по судових і "паперовим" (дозволи, допуски і т.д.) справах.
- Прогнози в області роботи і кар'єри.
- Прогнози по іспитах і співбесідах.
- Що чекає на роботі: звільнення, підвищення, пониження в посаді і т. д.
- Бізнес. Прибуток. Збитки.
- Бізнес. Інвестиція. Борг. Кредити
- Бізнес. Управління.
- Бізнес. Конкурент. Стратегія.
- Хвороба. Здоров'я.
- Порожнеча в прогнозах.
- Час виконання прогнозу.
Тетяна Смирнова
викладач Школи китайської метафізики Наталії Пугачової, консультант Бацзи і Феншуй, автор проекту "Феншуй стратегії для практиків", викладач-практик Ци мень Дунь Цзя: веде як особисте, так і групове навчання Ци Мень Дунь Цзя.
"Я обожнюю свою роботу, тому що за допомогою цих методів мої клієнти легко вирішують найскладніші і, здавалося б, невирішувані питання, пов'язані з бізнесом, кар'єрою і відносинами.
Мене надихають їх результати, коли зі мною виходить те, що "без мене не виходило, і складається те, що без мене не складалося", - як говорив відомий кіноперсонаж Гоша, він же Гога, він же Жора з фільму "Москва сльозам не вірить".
Я допомагаю тим, хто хоче отримати результат швидко, і процес отримання цього результату зробити легким і приємним.
Всі ці методи перевірені на практиці, так як я використовую їх більше 15 років".
Початок ознайомлювальних майстер-класів з Ци Мень Дунь Цзя - 8 лютого 2018 р.
https://privatelink.de/?http://npugacheva.com/orakuldlyasvoih/