Що нового?

Придбаний [Школа першостихий] Сила води. Пакет "Сила води + магія води" (Сергій Лі)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2938 ГРН
Учасників: 0 з 44
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 69.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Ви отримаєте пакет "Сила води + магія води" курсу від 1 серпня 2019 року:
  • 21 відеоурок з тестовим завданням на кожен день;
  • записи занять:
    • "емоційний Октагон-базова техніка управління емоціями",
    • " джерела емоційної енергії-робота з минулим, сьогоденням і майбутнім",
    • " техніки емоційного серфінгу-трансляція емоційних станів, як вид невербального гіпнозу",
    • "техніка пробудження сексуальної харизми" -VIP майстер-клас,
    • "Практика магічної харизми" -VIP майстер-клас,
    • " підключи до себе здібності інших людей. Техніка розвитку потрібних якостей " - VIP урок.
для кого курс?
Цей курс для тих, хто хоче здобути владу над своїми емоціями, перестати зливати енергію "вампірам" і отримати захист від токсичного оточення.
Вам необхідна енергія води, якщо:
  • вам складно впливати на оточуючих;
  • у вас трапляються ситуації, коли потрібно домовлятися з людьми на вигідних для вас умовах;
  • емоційне спілкування з деякими людьми вас виснажує, але ви не можете не спілкуватися з цими людьми;
  • вам складно інших умовити/змусити домагатися своїх цілей;
  • замість того, щоб займатися справою, ви зливаєте енергію переживань в "порожнечу";
  • ви хотіли б посилити свої здібності: магічні і харизматичні.
що дасть вам курс?
  • Навчіться зберігати своє самовладання в проблемних ситуаціях.
  • Перестанете зливати свою енергію в непотрібних суперечках.
  • позбудетеся від психологічних гнійників, пов'язаних з травмами свого минулого, і збережіть своє здоров'я.
  • Навчіться успішно впливати на оточуючих вас людей і отримувати від них те, що вам потрібно, заощаджуючи час і гроші.
  • Перестанете зливати емоційну енергію і направте її в позитивне русло.
  • Забудьте про зволікання та навчіться спрямовувати енергію своїх емоцій на досягнення своїх цілей.
  • вимикайте свої неприємні емоції без шкоди для здоров'я.
  • навчившись керувати своєю емоційною енергією, ви навчитеся впливати на підсвідомість оточуючих вас людей для досягнення ваших цілей.
підключення до магії води привнесе у ваше життя диво-ви:
1. Освоїте невидимі техніки харизматичного впливу, щоб:
- притягувати до себе оточуючих, і отримувати свій виграш від плідної співпраці;
  • стати помітним для потрібних людей;
  • переконувати людей у чому вам завгодно.
  1. Пробудіть непомітну магію сексуальної привабливості. І вам не зможе відмовити жоден чоловік, якщо ви жінка, і жінка, якщо ви чоловік. Станьте тією людиною, від якого" мліє " протилежну стать.
  2. Підсиліть свою магічну практику за допомогою підключення до гнучкої і пластичної силі води!
Перестаньте зливати свої емоції, псувати нерви і здоров'я, і навчитеся отримувати вигоду і задоволення від спілкування і любові! Без шкоди для здоров'я!
Детальніше на сайті, що продає:
https://privatelink.de/?http://l.alfa-omega.plus/li-sila-vody

Угорі