"Надчуттєве – це область пізнання за межами "зовнішніх почуттів" таких як розумове мислення або емоційний інтелект. Це знання про природу "внутрішніх почуттів", що розкривають приховані здібності людини: яснознання, ясновидіння, волю, знання про вищу організацію людської істоти про його "я" і про дух " Алунайя
Онлайн школа несе в собі програму розвитку здібностей людської істоти, в єдності з вищими задумами, що складається з поетапних ступенів посвячення в знання духу. Розвиток своїх здібностей в пізнанні "надчуттєвої людини", приносить вам перетворення самого вашого істоти, відкриваючи нові здібності до проходження шляхом вищого задуму.
короткий склад уроків 4-го місяця 9-місячного базового курсу (всього 117 відео уроків в 4-му місяці, що приблизно дорівнює 15 годинах відео):
Онлайн школа несе в собі програму розвитку здібностей людської істоти, в єдності з вищими задумами, що складається з поетапних ступенів посвячення в знання духу. Розвиток своїх здібностей в пізнанні "надчуттєвої людини", приносить вам перетворення самого вашого істоти, відкриваючи нові здібності до проходження шляхом вищого задуму.
короткий склад уроків 4-го місяця 9-місячного базового курсу (всього 117 відео уроків в 4-му місяці, що приблизно дорівнює 15 годинах відео):
- людина є те, що він їсть. Відмінність рослинної їжі від тваринної
- Взаємозв'язок тричленності рослин і людини.
- білки. Жир. Вуглевод. Мінерали
- про сироїдіння
- Як підвищити гемоглобін
- про тягу до солодкого
- яка різноманітність продуктів необхідно людині
- про заморожування продуктів. Про квашенні і натуральному бродінні
- про тепличні овочі
- 3апах і смак легко обдурити. Інформаційна їжа
- Розвиток тілесності людини в 7-ми літніх періодах
- Невростенічний та істеричний типи
- як не нашкодити вихованням дитині
- Які причини мігрені