"Надчуттєве – це область пізнання за межами "зовнішніх почуттів" таких як розумове мислення або емоційний інтелект. Це знання про природу "внутрішніх почуттів", що розкривають приховані здібності людини: яснознання, ясновидіння, волю, знання про вищу організацію людської істоти про його "я" і про дух " Алунайя
Онлайн школа несе в собі програму розвитку здібностей людської істоти, в єдності з вищими задумами, що складається з поетапних ступенів посвячення в знання духу. Розвиток своїх здібностей в пізнанні "надчуттєвої людини", приносить вам перетворення самого вашого істоти, відкриваючи нові здібності до проходження шляхом вищого задуму.
короткий склад уроків 5-го місяця 9-місячного базового курсу (всього 64 відео уроку в 5-му місяці, що приблизно дорівнює 15 годинах відео):
Онлайн школа несе в собі програму розвитку здібностей людської істоти, в єдності з вищими задумами, що складається з поетапних ступенів посвячення в знання духу. Розвиток своїх здібностей в пізнанні "надчуттєвої людини", приносить вам перетворення самого вашого істоти, відкриваючи нові здібності до проходження шляхом вищого задуму.
короткий склад уроків 5-го місяця 9-місячного базового курсу (всього 64 відео уроку в 5-му місяці, що приблизно дорівнює 15 годинах відео):
- про невирішені проблеми та депресію
- те, що ми реалізували, стає нам не цікавим
- Фізіологія людини. Головний і спинний мозок
- Система крові, кола кровообігу
- вплив на кров зовнішніх і внутрішніх процесів
- вплив нервової системи на кров
- Про систему травлення та симпатичну нервову систему
- Як відбувається притягання думок
- серце, легені та нирки
- Розподіл космічних сил в тілі людини
- де знаходиться пам'ять.
- планети та органи. Як ми можемо впливати