"Надчуттєве – це область пізнання за межами "зовнішніх почуттів" таких як розумове мислення або емоційний інтелект. Це знання про природу "внутрішніх почуттів", що розкривають приховані здібності людини: яснознання, ясновидіння, волю, знання про вищу організацію людської істоти про його "я" і про дух " Алунайя
Онлайн школа несе в собі програму розвитку здібностей людської істоти, в єдності з вищими задумами, що складається з поетапних ступенів посвячення в знання духу. Розвиток своїх здібностей в пізнанні "надчуттєвої людини", приносить вам перетворення самого вашого істоти, відкриваючи нові здібності до проходження шляхом вищого задуму.
короткий склад уроків 6-го місяця 9-місячного базового курсу (всього 92 відео уроку в 6-му місяці, що приблизно дорівнює 14 годинах відео):
Онлайн школа несе в собі програму розвитку здібностей людської істоти, в єдності з вищими задумами, що складається з поетапних ступенів посвячення в знання духу. Розвиток своїх здібностей в пізнанні "надчуттєвої людини", приносить вам перетворення самого вашого істоти, відкриваючи нові здібності до проходження шляхом вищого задуму.
короткий склад уроків 6-го місяця 9-місячного базового курсу (всього 92 відео уроку в 6-му місяці, що приблизно дорівнює 14 годинах відео):
- про Євангеліє від Іоанна
- На початку був Логос
- був світло істинний, який просвіщає всяку людину, що приходить в світ
- чому Іван хрестив водою
- і, побачивши Ісуса, що йде, сказав: Ось Агнець Божий
- якщо хто не народиться згори, не може побачити Царства Божого
- народжене від плоті є плоть, а народжене від Духа є дух
- Про логотип
- Як читати Євангеліє від Івана
- про ступені посвяти в давнину
- Що означає перетворення води у вино
- але Сам Ісус не довіряв Себе їм, бо знав усіх