"Надчуттєве – це область пізнання за межами "зовнішніх почуттів" таких як розумове мислення або емоційний інтелект. Це знання про природу "внутрішніх почуттів", що розкривають приховані здібності людини: яснознання, ясновидіння, волю, знання про вищу організацію людської істоти про його "я" і про дух " Алунайя
Онлайн школа несе в собі програму розвитку здібностей людської істоти, в єдності з вищими задумами, що складається з поетапних ступенів посвячення в знання духу. Розвиток своїх здібностей в пізнанні "надчуттєвої людини", приносить вам перетворення самого вашого істоти, відкриваючи нові здібності до проходження шляхом вищого задуму.
короткий склад уроків 7-го місяця 9-місячного базового курсу (всього 56 відео уроків в 7-му місяці, що приблизно дорівнює 14 годинах відео):
Онлайн школа несе в собі програму розвитку здібностей людської істоти, в єдності з вищими задумами, що складається з поетапних ступенів посвячення в знання духу. Розвиток своїх здібностей в пізнанні "надчуттєвої людини", приносить вам перетворення самого вашого істоти, відкриваючи нові здібності до проходження шляхом вищого задуму.
короткий склад уроків 7-го місяця 9-місячного базового курсу (всього 56 відео уроків в 7-му місяці, що приблизно дорівнює 14 годинах відео):
- про минущий і вічності
- про тілесні надчутті
- про чоловіка і жінку
- чим відрізняються чоловік і жінка
- ефірне тіло чоловіка і жінки
- Люциферична та Ариманічна природа в обох
- про жіночий та чоловічий еволюційний принцип
- Про виховання дітей
- як у відносинах змінюються партнери
- про чоловіків, які проявляють себе по жіночому
- Що станеться з людьми, які відстали в розвитку
- Як бути, якщо у партнера слабке я
- Схема віку. 7-ми річні цикли
- перше, друге, третє та інші Семиріччя
- після 42 років катарсис не працює
- Відділення себе від сім'ї, щоб відчути своє я
- про проблему сексуальності в нашу епоху
- Що відбувається з парами в тривалих стосунках
- ставтеся до сексу простіше. Про ревнощі
- що потрібно для з'єднаності. Вместепереживание
- на якому рівні тілесності ми переживаємо з'єднаність
- Що таке зрада
- одностатеві партнери можуть відчувати вместепереживание?
- про оргазм. Як змінити відносини в парі
- чому у мене піднімається злість, коли я бачу слабкість чоловіка
- Якщо зараз у мене немає жінки, то як мені розвивати мужність
https://privatelink.de/?https://www.alunaya.space/challenge-page/course1month7