Що нового?

Придбаний [Школа повсті онлайн] Агатовий жакет (Катерина Коршун)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1581 ГРН
Учасників: 2 з 14
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 117.4 ГРН
7%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
[Школа войлока онлайн] Агатовый жакет (Катерина Коршун)

Запрошую вас разом створити річ-амулет, жакет-талісман.

Надихнемося красою зрізів агата, багатством відтінків і пластикою їх кольорових шарів.
У цьому майстер-класі Ви навчитеся малювати волокнами віскози, створювати ефектну поверхню з малюнком, що нагадує зріз агату.
Можливо, вас надихнуть і інші камені: Райдужний флюорит, Малахіт, кварц, азурит.
Ви зможете зібрати палітри з ваших улюблених відтінків, щоб створити унікальні візерунки на повсті.
Завдяки особливим прийомам увалки у вас вийде повсть гладкий і світиться, як камінь, але при цьому пластичний і шовковистий на дотик.
Ще одна багата тема для натхнення-мармур.
Його текстура з прожилками утворює неповторний малюнок.
Ви побачите детально як створити мармуровий ефект у повсті.
Як зробити м'які переходи відтінків і графічні "тріщинки".
Ця техніка дуже проста і ефектна.

Жакети ми будемо робити подетальним методом — зваляти окремо полички, рукава і спинку і потім зшиємо їх.
Такий метод економить місце при розкладці і Ваші сили при увалке вироби.
До курсу прикладені викрійки 8 російських розмірів 44-58 (для обхватів грудей від 88 до 116 см)
Ви навчитеся вносити зміни в лекала, зможете збільшити довжину жакета і зробити форму бортів, яка подобається вам.
Цельновалянний подборт ми зробимо однотонним, щоб його можна було відвернути як комір.
Ви навчитеся робити робити край борту чітким і красивим.
Ви навчитеся прийомам увалки для створення гладкого, пластичного повсті.
Дізнаєтеся, як повністю Зберегти малюнок. Франція
Детально і наочно ви побачите весь процес складання жакета.
У ньому всього 8 швів, з якими впораються навіть новачки в шиття.
Ви навчитеся робити різні види застібок. Дізнаєтеся масу кравецьких хитрощів, які допоможуть Вашим виробам виглядати закінчено і дорого.

https://voilokonline.ru/k-korshun-agatovyj-zhaket/

Останнє редагування модератором:

Amor

Member
загляньте в реквізити
Вітаю Вас! Я хочу купити багато мк(майстер класів) по валянню. Я вже писала проце у попередньому повідомленні. Але досі не зрозуміла як можу оплатити курси. Я живу нев Україні і можу платити тільки ЄВРО. Чи можливо домовитися з Вами, чи іншим Модератором, який відповідає за курси по валянню, допомогти оплатити курси? Наприклад, я хочу придбати багато курсів - можу порахувати скільки вони кошьують разом у гривнях, переаести по офіційному курсу СКІЛЬКИ - ЯКА ЗАГАЛЬНА ВАРТІСТЬ КУРСІВ ПО ВАРТОСТІ СКЛАДЧИНИ у Гривнях - і перевести цю суму у ЄВРО - по КУРСУ - і ОПЛАТИТИ ЄВРО. Найкращий варіант - переклад через Western Union- дуже швидко - я перевожу Вам євро а Ви конвертувати їх у гривні, чи як Вам зручно. Головне щоб оплатити зручним та швидким способом і отримати доступ до курсів. Для того щоб мені перевести через Western Union- мені потрібно написати ваше Ім'я та Прізвище - щоб на пошті ви зі своїм паспортом отримали переклад - можете отримати чи у євро, чи у доларах, чи у гривнях... Коли я оформлюю переклад через Western Union- надається автоматичний цифровий код - я Вам його повідомляю чи на телефон, чи на майл, чи іншим способом. І Вам достатньо показати свій паспорт і сказати код , і все. Я дуже багато разів робила переклади в Україну через Western Union- дуже зручно і швидко, і відсоток перекладу не дуже високий. Нижче ніж робити Трансференцію через Банк. Дуже чекаю Вашу позитивну відповідь на мою пропозицію. Допоможіть мені, будь ласка, придбати курси по валянню. З повагою - Amor

Квітка

Модератор
Команда форуму
Вітаю Вас! Я хочу купити багато мк(майстер класів) по валянню. Я вже писала проце у попередньому повідомленні. Але досі не зрозуміла як можу оплатити курси. Я живу нев Україні і можу платити тільки ЄВРО. Чи можливо домовитися з Вами, чи іншим Модератором, який відповідає за курси по валянню, допомогти оплатити курси? Наприклад, я хочу придбати багато курсів - можу порахувати скільки вони кошьують разом у гривнях, переаести по офіційному курсу СКІЛЬКИ - ЯКА ЗАГАЛЬНА ВАРТІСТЬ КУРСІВ ПО ВАРТОСТІ СКЛАДЧИНИ у Гривнях - і перевести цю суму у ЄВРО - по КУРСУ - і ОПЛАТИТИ ЄВРО. Найкращий варіант - переклад через Western Union- дуже швидко - я перевожу Вам євро а Ви конвертувати їх у гривні, чи як Вам зручно. Головне щоб оплатити зручним та швидким способом і отримати доступ до курсів. Для того щоб мені перевести через Western Union- мені потрібно написати ваше Ім'я та Прізвище - щоб на пошті ви зі своїм паспортом отримали переклад - можете отримати чи у євро, чи у доларах, чи у гривнях... Коли я оформлюю переклад через Western Union- надається автоматичний цифровий код - я Вам його повідомляю чи на телефон, чи на майл, чи іншим способом. І Вам достатньо показати свій паспорт і сказати код , і все. Я дуже багато разів робила переклади в Україну через Western Union- дуже зручно і швидко, і відсоток перекладу не дуже високий. Нижче ніж робити Трансференцію через Банк. Дуже чекаю Вашу позитивну відповідь на мою пропозицію. Допоможіть мені, будь ласка, придбати курси по валянню. З повагою - Amor
Вітаю Вас . Напишіть, будь ласка, сюди. З вами зв’яжуться Талі або Ріо і підберуть для вас реквізити індивідуально.

Угорі