Що нового?

Набір учасників [Школа практичної нумерології] Код життя. Тариф "Базовий", Травень 2020 (Вікторія Тарасова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5221 ГРН
Учасників: 0 з 88
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 61.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Що таке код життя?
Це певний набір цифр, в якому зашифрований весь наш шлях. Коли душа втілюється на Землі, вона має перед собою певний цілі і завдання. І якщо ви йдете своїм шляхом, то всі дороги перед вами відкриваються легко. Якщо ви збилися зі шляху, то вас штормить, і ви ніяк не можете знайти причал.

а що, якби вам сказали, що ваш шлях давно відомий?!
І все, що вам потрібно, так це дізнатися унікальну дорогу своєї долі і пройти по ній легко, весело і з задоволенням.

Такий метод і правда є. Він реально працює і дає відповіді на такі питання: створення щасливих відносин, поліпшення здоров'я, залучення грошей в своє життя і самореалізація.

Пройшовши навчання, ви дізнаєтеся свій Код життя, і зможете зрозуміти, для чого ж ви прийшли в це життя, в чому ваше справжнє призначення.

Вікторія Тарасова

Нумеролог, з досвідом консультування більше 3-х років. Практикуючий психолог, ведуча психологічних корекційних груп нестандартної психологічної допомоги. Регресійний терапевт.

"я вважаю, що в кожному з нас закладений Великий потенціал. Все питання тільки в тому, щоб згадати своє справжнє призначення. У зв'язку з високим ритмом життя, ми забули ким ми насправді є. І поки ми не згадаємо, ми не зможе самі творити свою долю.
Я хочу, щоб люди перестали бути роботами, а стали творцями і створювали реальність своєї мрії. І я допоможу абсолютно кожному, хто дійсно цього хоче і готовий в повній трансформації".

як проходить курс
  • 8 занять 1 раз на тиждень + 1 раз на тиждень практика
  • Записи відео матеріалів в постійне користування
  • спілкування в закритій групі і відповіді на всі питання
  • розбір домашніх завдань і постійна допомога і підтримка
1. Значення кожного коду долі. Позитивне значення і негативне. Чому ми часто перебуваємо в негативному сценарії життя.

2. Призначення душі людини. Архетип-хто ти. Призначення-що тобі треба робити.

3. Урок з минулого життя, який необхідно вивчити в цьому житті.

4. Страхи/комплекси. Це важливий урок, який ми не можемо вивчити. Це те, що псує наше поточне життя. Як зцілити негативний патерн.

5. Наші соціальні ролі, маски і тінь. Куди дівається вся наша енергія і чому ми не може творити наше життя.

6. Трикутники життя:

- Дитячий (як отримати ресурси, втрачені в дитинстві);

- соціальний (як стати успішною і щасливою людиною, що повністю реалізувала свій потенціал);

- трикутник таланту (як розкрити свій прихований потенціал).

7. Місія. Що потрібно вивчити для того, щоб життя було легким і комфортним. Навіщо ми дійсно прийшли сюди.

8. Як нам допомагають Ангели. допомога Всесвіту, Вища Я. те, через що нам допомагає Бог. Що потрібно робити, щоб перебувати завжди під їх заступництвом.

9. Зона комфорту/дискомфорту як індикатор щасливого життя. Чого нам не вистачило в дитинстві і що ми обов'язково візьмемо від нашого партнера.

10. Багато історій з практики і розбір кодів життя учасників на прикладах, (за бажанням).
СТАРТ курсу4 травня
https://privatelink.de/?http://nymerologyschool.ru/page2608860.html#rec50033999

Угорі