У переважній більшості випадків люди приходять на вебінари і тренінги зовсім не за знаннями. І навіть не за емоціями. Вони приходять, щоб скинути з себе тягар відповідальності – перекласти його на плечі тренера. Вони розмірковують приблизно таким чином: "у мене щось не виходить... але це не моя вина. Мені просто не вистачає знань і немає часу, щоб шукати їх самостійно. Піду - но я до тренера і нехай він скаже, що конкретно мені потрібно робити". Люди приходять до вас за результатами і хочуть отримати від вас гарантії цих самих результатів. Вони хочуть почути, що ви допоможете їм. Хочуть почути, що у них вийде, навіть якщо не виходило раніше. І ваше головне завдання під час безкоштовного вебінару – донести до них все це. Переконати в тому, що ви-та сама людина, яка готова взяти відповідальність за їхнє життя на себе.
Коли вони заплатять вам гроші-це вже зовсім інша справа. Коли вони "вкладуться" в вас, тільки тоді вони будуть готові слухати правду про те, чому у них щось не виходить в житті. Але поки вони не заплатять вам грошей, вони не потерплять звинувачень на свою адресу в дусі"ви знаходитесь там, де ви знаходитесь, тому що не робите того, що потрібно робити". Вони будуть волати: "я і так намагаюся щосили! Просто у мене не виходить! Мені не щастить!.."Вони будуть сперечатися. Вони будуть відстоювати свою правоту. Тому потрібно вчитися працювати з аудиторією. Вчитися викликати довіру. Переконувати в тому, що ви – вирішення всіх проблем, а ваш платний тренінг-Священний грааль і "чарівна паличка" результатів.
Коли вони заплатять вам гроші-це вже зовсім інша справа. Коли вони "вкладуться" в вас, тільки тоді вони будуть готові слухати правду про те, чому у них щось не виходить в житті. Але поки вони не заплатять вам грошей, вони не потерплять звинувачень на свою адресу в дусі"ви знаходитесь там, де ви знаходитесь, тому що не робите того, що потрібно робити". Вони будуть волати: "я і так намагаюся щосили! Просто у мене не виходить! Мені не щастить!.."Вони будуть сперечатися. Вони будуть відстоювати свою правоту. Тому потрібно вчитися працювати з аудиторією. Вчитися викликати довіру. Переконувати в тому, що ви – вирішення всіх проблем, а ваш платний тренінг-Священний грааль і "чарівна паличка" результатів.
- участь тренінгу"Вебінари від А до Я"
- запис тренінгу"Вебінари від А до Я"
- чотиритижневий Груповий коучинг"Школа вебінарів, що продають"
- Записи занять Школи для всіх груп
- закритий чат учасників
- чекліст підготовки до вебінарів
- доопрацювання вашої ніші, цільової аудиторії та аватара
- Модуль "швидкі гроші в продають вебінарах"
- Модуль "реанімація підписної бази"
- Модуль "Швидкий набір цільової передплатної бази"
- Модуль "утеплення підписної бази та вибудовування довіри"
- Модуль "Упаковка та створення продукту для продажу, який неможливо не купити"
- Модуль "створення сторінок оплати з високою конверсією"
- Модуль "створення сторінки збору вебінару з високою конверсією"
- Модуль "Легка технічна підготовка майданчика проведення вебінару, на якому зручно мовити і продавати"
- Модуль "підвищення відвідуваності вебінару"
- Модуль "підготовка плану вебінару та презентації за відповідною вам перевіреною схемою"
- Модуль "Легкий спосіб створення чіпляючих історій"
- Модуль "відпрацювання та ведення вебінару, що продає"
- Модуль "Постановка голосу та ораторська майстерність"
- Модуль "як знищити страх перед продажами і бути впевненим"
- Модуль "Схема обробки заперечень під час вебінару, яка знімає з клієнтів всі сумніви"
- Модуль "методи збільшення конверсії з замовлень В оплати"
- Модуль "створення ефективних скриптів дзвінків для продавців"
- Модуль "максимальні допродажі"
- Модуль " збільшення продажів за допомогою запису вебінару на 10-30%"
- Модуль "Повний аналіз результатів для шліфування і збільшення продажів на наступних вебінарах"
- покрокова стратегія переходу з оффлайн-інфобізнесу в онлайн