Що нового?

Придбаний Школа продаючих вебінарів, 2018 (Андрій Парабеллум, Максим Крючков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 6618 ГРН
Учасників: 0 з 99
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 69.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
У переважній більшості випадків люди приходять на вебінари і тренінги зовсім не за знаннями. І навіть не за емоціями. Вони приходять, щоб скинути з себе тягар відповідальності – перекласти його на плечі тренера. Вони розмірковують приблизно таким чином: "у мене щось не виходить... але це не моя вина. Мені просто не вистачає знань і немає часу, щоб шукати їх самостійно. Піду - но я до тренера і нехай він скаже, що конкретно мені потрібно робити". Люди приходять до вас за результатами і хочуть отримати від вас гарантії цих самих результатів. Вони хочуть почути, що ви допоможете їм. Хочуть почути, що у них вийде, навіть якщо не виходило раніше. І ваше головне завдання під час безкоштовного вебінару – донести до них все це. Переконати в тому, що ви-та сама людина, яка готова взяти відповідальність за їхнє життя на себе.

Коли вони заплатять вам гроші-це вже зовсім інша справа. Коли вони "вкладуться" в вас, тільки тоді вони будуть готові слухати правду про те, чому у них щось не виходить в житті. Але поки вони не заплатять вам грошей, вони не потерплять звинувачень на свою адресу в дусі"ви знаходитесь там, де ви знаходитесь, тому що не робите того, що потрібно робити". Вони будуть волати: "я і так намагаюся щосили! Просто у мене не виходить! Мені не щастить!.."Вони будуть сперечатися. Вони будуть відстоювати свою правоту. Тому потрібно вчитися працювати з аудиторією. Вчитися викликати довіру. Переконувати в тому, що ви – вирішення всіх проблем, а ваш платний тренінг-Священний грааль і "чарівна паличка" результатів.
  • участь тренінгу"Вебінари від А до Я"
  • запис тренінгу"Вебінари від А до Я"
  • чотиритижневий Груповий коучинг"Школа вебінарів, що продають"
  • Записи занять Школи для всіх груп
  • закритий чат учасників
  • чекліст підготовки до вебінарів
  • доопрацювання вашої ніші, цільової аудиторії та аватара
програма:
  1. Модуль "швидкі гроші в продають вебінарах"
  2. Модуль "реанімація підписної бази"
  3. Модуль "Швидкий набір цільової передплатної бази"
  4. Модуль "утеплення підписної бази та вибудовування довіри"
  5. Модуль "Упаковка та створення продукту для продажу, який неможливо не купити"
  6. Модуль "створення сторінок оплати з високою конверсією"
  7. Модуль "створення сторінки збору вебінару з високою конверсією"
  8. Модуль "Легка технічна підготовка майданчика проведення вебінару, на якому зручно мовити і продавати"
  9. Модуль "підвищення відвідуваності вебінару"
  10. Модуль "підготовка плану вебінару та презентації за відповідною вам перевіреною схемою"
  11. Модуль "Легкий спосіб створення чіпляючих історій"
  12. Модуль "відпрацювання та ведення вебінару, що продає"
  13. Модуль "Постановка голосу та ораторська майстерність"
  14. Модуль "як знищити страх перед продажами і бути впевненим"
  15. Модуль "Схема обробки заперечень під час вебінару, яка знімає з клієнтів всі сумніви"
  16. Модуль "методи збільшення конверсії з замовлень В оплати"
  17. Модуль "створення ефективних скриптів дзвінків для продавців"
  18. Модуль "максимальні допродажі"
  19. Модуль " збільшення продажів за допомогою запису вебінару на 10-30%"
  20. Модуль "Повний аналіз результатів для шліфування і збільшення продажів на наступних вебінарах"
  21. покрокова стратегія переходу з оффлайн-інфобізнесу в онлайн

Угорі