Що нового?

Набір учасників Школа психоаналітичної практики"Сталкер". П'ятий набір (Ольга Демчук)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 8824 ГРН
Учасників: 1 з 42
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 218.5 ГРН
2%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ви отримаєте: матеріали навчання. Школа психоаналітичної практики" Сталкер " складається з восьми зустрічей по три години
Для кого:
  • проект "Сталкер", для тих, хто хоче на практиці навчитися аналізувати мову і поведінку іншої людини, формуючи розуміння про внутрішній світ, і через цей процес пізнавати себе.
    основна мета цієї школи-розвиток інтуїції , навчання аналізу і синтезу, розкриття потенціалу особистості.
    ми досліджуємо теми:
    1. Точка втрати себе (тіло, почуття). При першій зустрічі у нас виникає тривога невідомості, незнайомі люди, нова обстановка. У такі моменти виникає непереносимість почуттів і ми вважаємо за краще відключити контакт з тілом, щоб змогти витримати напругу. Як навчитися витримувати ці стани? Як залишитися в контакті з собою?
    2. перенесення (ВАІФ, ЗНО, ві в собі). Спочатку ми наділяємо інших людей аспектами наших внутрішніх об'єктів, і лише через деякий час починаємо дізнаватися їх індивідуальність. Як зрозуміти, за відчуттями в тілі, почуттям і мови, на яку роль ми призначаємо іншу людину? Як дізнатися свої звичні проекції?
    3. Контрперенос (ВАІФ, ЗНО, ві в іншому). Крім перенесення існує контрперенос. Ми намагаємося вгадати, ким хоче нас бачити інша людина і зіграти роль, яку він нам пропонує. Як зрозуміти по відчуттях з тілі, почуттям і мови, яку роль тобі пропонують? Як навчитися не погоджуватися на цю роль?
    4. індивідуальність (розкриття потенціалу особистості). Відмінність помилкового я і істинного я на прикладах з практики. Прийняття себе реального, встановлення контакту з іншими людьми від істинного Я. як дізнаватися в мові і поведінці посили помилкового я? Як навчитися вести діалог з істинного я?
  • навчання розпочнеться з 27 листопада

https://olgademchuk.org/stalker-5

Останнє редагування модератором:
Угорі