ви отримаєте: матеріали навчання. Школа психоаналітичної практики" Сталкер " складається з восьми зустрічей по три години
Для кого:
Для кого:
- проект "Сталкер", для тих, хто хоче на практиці навчитися аналізувати мову і поведінку іншої людини, формуючи розуміння про внутрішній світ, і через цей процес пізнавати себе.
основна мета цієї школи-розвиток інтуїції , навчання аналізу і синтезу, розкриття потенціалу особистості.
ми досліджуємо теми:- Точка втрати себе (тіло, почуття). При першій зустрічі у нас виникає тривога невідомості, незнайомі люди, нова обстановка. У такі моменти виникає непереносимість почуттів і ми вважаємо за краще відключити контакт з тілом, щоб змогти витримати напругу. Як навчитися витримувати ці стани? Як залишитися в контакті з собою?
- перенесення (ВАІФ, ЗНО, ві в собі). Спочатку ми наділяємо інших людей аспектами наших внутрішніх об'єктів, і лише через деякий час починаємо дізнаватися їх індивідуальність. Як зрозуміти, за відчуттями в тілі, почуттям і мови, на яку роль ми призначаємо іншу людину? Як дізнатися свої звичні проекції?
- Контрперенос (ВАІФ, ЗНО, ві в іншому). Крім перенесення існує контрперенос. Ми намагаємося вгадати, ким хоче нас бачити інша людина і зіграти роль, яку він нам пропонує. Як зрозуміти по відчуттях з тілі, почуттям і мови, яку роль тобі пропонують? Як навчитися не погоджуватися на цю роль?
- індивідуальність (розкриття потенціалу особистості). Відмінність помилкового я і істинного я на прикладах з практики. Прийняття себе реального, встановлення контакту з іншими людьми від істинного Я. як дізнаватися в мові і поведінці посили помилкового я? Як навчитися вести діалог з істинного я?
- навчання розпочнеться з 27 листопада
https://olgademchuk.org/stalker-5
Останнє редагування модератором: