Що нового?

Набір учасників [Школа сакрального творчості] Розбуди сакрального творця. Початківець творець 1 ступінь (Катя Лафакі)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 8714 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 1132.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
кому підійде навчання:

• ви шукайте нове цікаве хобі
    Навички малювання не потрібні, просто дотримуйтесь уроку, використовуючи циркуль і лінійку.
    Без спец освіти ви створите картини в різних техніках, навчитеся працювати олівцем, пензлем, контуром і навіть господарської губкою.
  • ви ХУДОЖНИК-аматор
    Ваші картини перестануть бути просто красивою картинкою, а придбають сакральний сенс.
    Ви навчитеся створювати потужні артефакти, які здатні змінювати людей і їх життя на краще. Я навчу вас посилювати картини камінням і використовувати для оформлення нестандартні художні прийоми.
  • ви В пошуках гармонії і балансу
    Створюючи малюнок з геометричних символів, ви приведете в порядок свій розум і думки, а згодом налагодите всі сфери свого життя. Вже після першого уроку Ви розкриєте творчий потік, потенціалу, а отже і фінансові потоки.
  • ви шукайте справу всього життя
    Ви отримаєте професію нового часу "майстер сакральних Енергокартин", з якою можна проводити майстер-класи та отримувати замовлення на індивідуальні Енергокартини вже на курсі.

та інші.​

програма "початківець творець"
Тривалість 2 місяці
  1. Знайомство. Знайомство з історією сакральної геометрії. Мій шлях. Таємна сила сакральних символів.
  2. огляд матеріалів. Все, що вам знадобиться для успішного проходження курсу і створення власних картин. Мої особисті лайфхаки.
  3. прості символи та форми. Розбір значення найпростіших геометричних форм. Створення першої геометричної мандали.
  4. Психологія кольору. Знайомство з основними кольорами і їх значенням. Розвиток навичок сприйняття кольору на нейронному рівні. Поєднання і змішування кольорів.
доторкнися до світу картин наповнених енергією!

Сайт продажу:
https://privatelink.de/?https://katyalafaki.ru/online-school#regschool

Угорі