всім відома істина – діти люблять вчитися, уточнимо: діти люблять добре вчитися. Про це наша турбота.Батьки! Якщо ви не хочете, щоб ваша дитина потрапила в клас вирівнювання, готуйте дитину до школи самі. - Софія Лисенкова
унікальний збірник для початкової школи Лисенкової С. М.:
- Як вчити маленьких (я читаю, я вважаю, я пишу)
- Початкова школа (2-4 класи). Математика
- Початкова школа (2-4 класи). Російська мова
- опорні кольорові схеми з російської мови
- використання опорних схем на уроках російської мови в початковій школі
1) Лисенкова С. Н.
Як вчити маленьких (я читаю, я вважаю, я пишу)
Об'єм: 1 година 08 хв.
Народний учитель СРСР, відомий в країні педагог-новатор С.Н. Лисенкова створила унікальну методику навчання молодших школярів, що допомагає їм вчитися легко і успішно. Виявляється, ця методика цілком застосовна і при підготовці дітей до школи.
Про те, як навчити малюків 5 — 6 років читати, рахувати і писати, розказано в цьому фільмі Софія Миколаївна.
Видання доповнено прописами і опорними схемами — підмогою в русі дитини від незнання до знання.
2) Лисенкова С. Н.
Як вчити маленьких (я читаю, я вважаю, я пишу)
Об'єм: 1 година 08 хв.
Народний учитель СРСР, відомий в країні педагог-новатор С.Н. Лисенкова створила унікальну методику навчання молодших школярів, що допомагає їм вчитися легко і успішно. Виявляється, ця методика цілком застосовна і при підготовці дітей до школи.
Про те, як навчити малюків 5 — 6 років читати, рахувати і писати, розказано в цьому фільмі Софія Миколаївна.
Видання доповнено прописами і опорними схемами — підмогою в русі дитини від незнання до знання.
2) Лисенкова С. Н.
Об'єм: 11 годин 04 хв.
ПРОСТО! ДОСТУПНО! Наочно! Дивіться, вчіться і вирішуйте! І ніякого 25-го кадру. Вирізані тільки перерви. Автор фільму народний учитель СРСР Лисенкова С. Н.
Зміст відеоуроків. Математика
Вчити дітей мислити вголос!
Диск №1.
Урок 1. Повторюємо таблицю множення. Вчимо алгоритм вирішення завдань.
Урок 2. Розв'язання задачі.
Урок 3. Ділення двозначного числа на двозначне. Рішення задачі на площу і периметр.
Урок 4. Рішення задач в кілька дій. Рішення рівнянь.
Диск №2.
Урок 5. Розв'язання задачі. Переклад величин в метричній системі.
Урок 6. Формули обчислення периметра і площі. Рішення рівнянь.
Урок 7. Розподіл двозначних чисел (повторення). Розв'язання задачі.
Урок 8. Рішення задач за допомогою рівнянь.
Диск № 3.
Урок 9. Швидке рішення задач в розумі.
Урок 10. Розв'язання задачі. Послідовність дій у вирішенні прикладів.
Урок 11. Рішення задач в кілька дій. Повторення пройденого.
Урок 12. Рішення задач на периметр і площа. Послідовність дій у вирішенні прикладів.
Диск №4.
Урок 13. Одиниця часу. Завдання на час.
Урок 14. Рішення незакінчених рівнянь.
Урок 15. Дробу. Завдання на дроби.
Урок 16. Завдання на дроби. Рішення незакінчених рівнянь.
Диск № 5.
Урок 17. Рішення задач на дроби.
Урок 18. Рішення задач з тризначними числами.
Урок 19. Дробу. Додавання і віднімання дробів.
3) Лисенкова С. Н.
Об'єм: 10 годин 52 хв.
ПРОСТО! ДОСТУПНО! Наочно! Дивіться, вчіться і вирішуйте! І ніякого 25-го кадру. Вирізані тільки перерви. Автор фільму Народний вчитель СРСР Лисенкова Софія Миколаївна.
Зміст відеоуроків. Російська мова.
Ні кроку без думки!
Диск №1.
Урок 1. Ненаголошена голосна в корені слова. Розбір пропозиції за складом.
Урок 2. Диктант на ненаголошені голосні.
Урок 3. Парні приголосні на кінці слова. Розбір пропозиції за складом.
Урок 4. Диктант. Розбір диктанту.
Диск №2.
Урок 5. Повторення ненаголошеної голосної в корені слова, парної приголосної, невимовної приголосної.
Урок 6. Диктант. Фонетичний розбір слова.
Урок 7. Пишемо виклад.
Урок 8. Вчимося писати виклад.
Диск № 3.
Урок 9. Невимовні приголосні.
Урок 10. Диктант. Розбір пропозиції.
Урок 11. Розділові Ь і Ь. Розбір слова і пропозиції.
Урок 12. Правила відмінкових закінчень у іменників 1,2 і 3 відмінювання.
Диск №4.
Урок 13. Диктант.
Урок 14. Фонетичний розбір слова. Розбір пропозиції. Дієслово.
Урок 15. Розбір пропозицій. Дієслово.
Урок 16. Пишемо пропозиції під диктовку. Відмінкові закінчення іменників. Фонетичний розбір слів.
Диск 5.
Урок 17. Зміна займенників за відмінками.
Урок 18. Відмінювання прикметників.
4) Лисенкова з. Н.
Опорні кольорові схеми з російської мови
Кольорові опорні схеми формату А4 призначені для кращого засвоєння програми російської мови в початковій школі. Вони можуть вивішуватися на робочому місці школяра, щоб наочно демонструвати те, чи інше правило російської мови, яке завжди буде перед очима вашої дитини.
5) Лисенкова з. Н.
Використання опорних схем на уроках російської мови в початковій школі
Дуже важливо організувати працю школяра на уроці. Це вдається за допомогою коментованого управління (так ми називаємо цей прийом). З самого початку вчити дітей мислити вголос-один з принципів наших уроків і один з елементів зворотного зв'язку. Діяльністю класу на уроці керує не тільки вчитель, а й учень. І вчить не тільки вчитель, а й учень, розмірковуючи вголос і ведучи за собою весь клас. Коментоване управління починається з першого дня навчання в школі, з перших кроків (листи елементів букв, промовляння слів, виконання граматичних завдань).
https://privatelink.de/?http://www.shatalovschools.ru/korzina/tovary.php