Що нового?

Придбаний [Школа шопінгу] Коучинг-курс Powerwoman (Тетяна Тимофєєва, Михайло Степанов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1835 ГРН
Учасників: 2 з 29
Організатор: lola_kola lola_kola
Статус: Збір коштів
Внесок: 65.8 ГРН
3%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Як стати POWERWOMAN

Зрозуміти, яка я
Чого я хочу
Як я буду цього домагатися
У чому моя суперсила
Як я буду виглядати, щоб відчувати себе впевнено
Коучинг-курс допоможе:
зрозуміти свої сильні і слабкі сторони (ті самі інгредієнти, через брак яких і не виходять "заповітні бісквіти")
отримати прості і легко здійсненні інструкції з прокачування потрібних якостей, щоб розвинути суперсилу, яка допоможе створити вашу кращу версію себе і Вашого життя
навчитися розуміти і чути себе
зміцнити самооцінку і перестати у всьому сумніватися
справляйтеся зі страхами та обмеженнями
навчитися презентувати себе, подобатися і виробляти правильне враження
знайти свій стиль, який буде відображати ваш внутрішній світ і розповідати про вас без слів
Курс не тільки про кращу версію гардероба, але і кращої версії кожної з нас!
Курс створений кращим стилістом Тетяною Тимофєєвою і кращим психологом Михайлом Степановим, щоб досягти обох цілей відразу, тому що стратегії їх досягнень дуже схожі!

В курсі 3 частини:
36 мікрокоучингів від стиліста і психолога, після яких ви перепрошиєте своє мислення і рівень усвідомленості
Коучинг курс від Михайла Степанова "як зрозуміти себе, знайти свою суперсилу і стати успішною"
2 майстер-класи від Тетяни Тимофєєвої по темі управління враженням і ДНК стилю, щоб навчитися подобатися собі та іншим
Знайдемо причину всіх проблем і покажемо, як виправити, щоб замість невдач і випадковостей в гардеробі і в житті і в цілому було розуміння себе і стратегія, яка призведе до успіху і гармонії!
Продажник:
https://privatelink.de/?https://psbook.ru/powerwoman-waitlist/

Останнє редагування модератором:

lola_kola

Организатор
Курс доступний. Після оплати отримаєте відразу матеріал

Угорі