отримай потужний комплекс для зцілення тіла і зміцнення здоров'я!
М'який, щадний, при цьому потужний і ефективний комплекс М'який Цигун дозволить вам легко зробити перші кроки в освоєнні стародавньої гімнастики, забути про вік, відновити сили і здоров'я, знову відчути радість і задоволення від життя!
Цей курс для вас, якщо ви
1 комплекс-Цигун для ніг
вправи для зміцнення і відновлення рухливості суглобів ніг (гомілковостопних, колінних і тазостегнових)
2 комплекс-Цигун для здорового хребта
Вправи, які дозволять розігріти, розтягнути і наповнити хребет життєвою енергією і включити його
3 комплекс-М'який Цигун для початківців
Вправи, які дозволять очистити енергетичні канали тіла і в цілому поліпшити стан здоров'я, знайти радість і внутрішню гармонію
4 комплекс-Цигун обертання світла
Вправи, які дозволять наповнюватися енергією, створювати потужне поле як всередині, так і зовні себе, створювати потужну енергетичну оболонку і захист
5 комплекс-освоєння життєвої енергії
Вправи, які дозволять управляти життєвою енергією, відновити її правильну циркуляцію
- ви давно не займалися своїм тілом, і воно все частіше заявляє про себе?
- ваш вік наблизився або пішов за позначку 50?
- ви пережили сильний стрес і не можете відновити душевну рівновагу?
- є проблеми зі здоров'ям або ви перебуваєте в період реабілітації після травм і операцій?
- болять коліна, ниє поперек, відчувається задерев'янілість ніг і руху вже не приносять радості?
М'який, щадний, при цьому потужний і ефективний комплекс М'який Цигун дозволить вам легко зробити перші кроки в освоєнні стародавньої гімнастики, забути про вік, відновити сили і здоров'я, знову відчути радість і задоволення від життя!
Цей курс для вас, якщо ви
- довго не займалися своїм тілом
- тільки починаєте свій шлях в Цигун
- літня людина, але душею ще молоді
- маєте ослаблене здоров'я
- пройшли реабілітацію після травм і операцій
- отримали емоційне потрясіння
- оздоровлення та зміцнення суглобів ніг
- здоровий сильний хребет
- відчуття і управління енергіями в організмі
- оздоровлення всіх систем в організмі
- розкриття основних енергоцентрів
- потужну енергетичну оболонку і захист
1 комплекс-Цигун для ніг
вправи для зміцнення і відновлення рухливості суглобів ніг (гомілковостопних, колінних і тазостегнових)
2 комплекс-Цигун для здорового хребта
Вправи, які дозволять розігріти, розтягнути і наповнити хребет життєвою енергією і включити його
3 комплекс-М'який Цигун для початківців
Вправи, які дозволять очистити енергетичні канали тіла і в цілому поліпшити стан здоров'я, знайти радість і внутрішню гармонію
4 комплекс-Цигун обертання світла
Вправи, які дозволять наповнюватися енергією, створювати потужне поле як всередині, так і зовні себе, створювати потужну енергетичну оболонку і захист
5 комплекс-освоєння життєвої енергії
Вправи, які дозволять управляти життєвою енергією, відновити її правильну циркуляцію
Станіслав Казаков
Я інструктор Цигун і Тайцзицигун з 15-річним досвідом. Засновник музичного гурту Spirits.
Також Я автор тренінгів і курсів зі східних практик.
Починав свою діяльність з вивчення класичної західної психології.
Одночасно я приділяв особливу увагу східним філософським практикам, орієнтованим на розуміння людиною світу, формуванню унікальних світоглядних поглядів.
Я інструктор Цигун і Тайцзицигун з 15-річним досвідом. Засновник музичного гурту Spirits.
Також Я автор тренінгів і курсів зі східних практик.
Починав свою діяльність з вивчення класичної західної психології.
Одночасно я приділяв особливу увагу східним філософським практикам, орієнтованим на розуміння людиною світу, формуванню унікальних світоглядних поглядів.
https://privatelink.de/?https://taynizhizni.ru/softcigun