Що нового?

Придбаний [Школа Тантра-Рейкі] Рейкі Бодхісаттв (Атма)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3225 ГРН
Учасників: 0 з 59
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 56.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
на курсі" Рейкі Бодхисаттв " Ви отримуєте медитації в mp3 форматі з голосовим супроводом, які є настройками на потік семи бодхисаттв: а як саме відбувається робота з потоком Бодхисаттв? Для кожного Бодхісаттви я зробила окрему медитацію. У кожній медитації Лама Сонам Джорфал співає мантру певного Бодхісаттви. Мантра у виконанні лами дає дуже потужний потік. Наше завдання - просто розслабитися в потоці і приймати енергії, що приходять від Рейкі, від лами і від Бодхисаттви

як я зрозумію, що Бодхісаттви мені допомагають?
Медитація схожа на прийом їжі: ти вже поїв і прибрав зі столу, а в цей час твій травний тракт продовжує працювати. Так і Бодхисаттва: ти зробив медитацію на Бодхисаттву, прийняв від нього енергії, і потім ці енергії поступово починають робити в тобі перетворення. Ці перетворення ти можеш помітити у своєму повсякденному житті. Ти почнеш помічати, що спокійніше ставишся до ситуацій, які раніше тебе дратували. Що в тобі з'явилося більше впевненості в собі – відчуваєш в тілі прилив сил. А ще ти почнеш помічати, що у тебе самі собою починають реалізовувати давно намічені плани, які до цього були в завислому стані.

чим Бодхісаттви відрізняються від енергії Рейкі? адже Рейкі теж допомагає нам зцілюватися і досягати задуманого. Рейкі активізує в нас внутрішні ресурси. Внутрішні ресурси допомагають нам сформувати у себе програми здоров'я, грошового благополуччя і щастя в особистому житті. А Бодхісаттви вже відразу нам дають програми: як бути здоровим, як досягти грошового благополуччя, як досягти щастя в особистому житті.

Рейкі нам дає креслення велосипеда. Бодхісаттви дають нам готовий велосипед, і все, що нам треба зробити – це навчитися на ньому кататися. Друзі, як ви самі можете переконатися: працювати з потоками Бодхисаттв – дуже легко . Це для нас особливо важливо при нашому божевільному ритмі життя

- налаштування на потік Рейкі рівня першого ступеня;
  • методичний матеріал у текстовому форматі;
  • mp3 медитації з моїм голосовим супроводом;
  • аудіозапис вебінарів

https://privatelink.de/?https://tantrareiki.ru/

Угорі