Що нового?

Набір учасників [Школа таро] класичне таро. Тариф-5 модулів (Лера Йові)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 6324 ГРН
Учасників: 0 з 81
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 81.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Структура курсу

Курс розділений на 5 блоків. Кожен блок можна придбати окремо. Доступ до блоку надається після оплати.

Блок 1-старші аркани.

Блок 2-молодші аркани (Числові)

Блок 3-придворні аркани

У перших трьох блоках міститься вичерпна інформація по кожному з арканов колоди. Розглядається:
  • Значення аркана;

• Числове гідність карти або ранг, а також взаємодія зі стихією (в молодших арканах);

• символіка карти в колоді Райдера Уейта;

• приклади карт в інших колодах;

• нюанси: як карта відповідає на ті чи інші питання;

• Блок молодші аркани включає в себе інформацію про те, як читати карти в інших колодах.
Блок 4-Теорія роботи з Таро

У цьому блоці ви дізнаєтеся:
  • Принципи прочитання розкладів;
  • принципи формування розкладів;
  • Принципи формулювання питань;
  • техніки для розуміння арканов в складних випадках;
  • етику таролога;
  • особливості в розкладах, на які важливо звернути увагу;
  • просування таролога;
  • приклади прочитання мною розкладів на різні теми (20 об'ємних розкладів, безліч триплетів)
Блок 5-Практика

Розбір Вами 12 розкладів (запропонованих мною). Дається список питань розкладу, коротка інформація" від клієнта " і значення карт, які випали на позиції розкладу. Ваше завдання-написати відповіді по кожній з позиції розкладів.

Після Я особисто перевіряю Вашу роботу і даю детальну зворотний зв'язок.

Особливості курсу"класичне Таро"

• Я не дарма називаю курс саме" класичне " таро. Так, для навчання потрібна колода таро Райдера Уейта, але курс тільки базується на вивченні цієї колоди. В курсі представлена також інформація, завдяки який ви зрозумієте систему і зможете працювати не тільки з Уейтом.
  • Курс передбачає безлімітний зворотний зв'язок про мене (а не від кураторів). Тобто, я з Вами поруч протягом усього курсу і після, якщо виникнуть питання і складності.
  • в основі мого курсу лежить раціональний підхід до Таро - як до інструменту, який працює з психікою. Ніякої магії ви у мене не зустрінете. Тільки сучасний, здоровий підхід.
  • Курс з 0 і до практикуючого таролога.
  • Я не вимагаю зубрити значення арканов.
Формат курсу:
  • відеолекції на ютуб (в закритому доступі), які ви дивитеся у зручний для Вас час.

• спілкування зі мною в зручному мессендежере

• методичні матеріали

• домашні завдання в 1-3 блоці (за бажанням)
Хочу сказати ...

Таро це не просто інструмент, який дозволяє відповідати на питання на кшталт "любить/не любить". Таро-це новий погляд на світ, краще розуміння себе, інших людей. Більш філософський погляд на життя.

Це менше стресу через невизначеність і менше тривоги через необхідність щось вирішувати.

Це більше довіри життя.

І врешті-решт, це нова професія

Кому підійде?

Навчити працювати з Таро можна кожного.

А ось змусити вас вчитися я не можу.

Навчання вимагає часу і уваги.

Тому Ви повинні мати достатньо бажання вивчити цей інструмент.

Тяга до розуміння людей, життя - ось, що вам допоможе в навчанні. Орієнтуйтеся на це.

https://privatelink.de/?https://taplink.cc/iovi_tarot

Угорі