Що нового?

Придбаний Школа трейдинга. Навчання в групі (Антон Бергов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3750 ГРН
Учасників: 0 з 227
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 17.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Тогрую на форекс вже 5 років, я сам починав торгувати на форекс з нуля, нічого не знаючи.
Йшов час, за ці роки перепробував 10 стратегій і алгоритмів, переглянув сотні різних відео — виявилося кращий учитель це історія, завдяки їй я і знайшов свою стратегію. Яку і хочу донести вам, все просто і зрозуміло. Моє навчання форекс, відрізняється від навчання в дилінговому центрі, моє навчання форекс.

зараз торгую більше долгосрок, так як великі гроші, спочатку збереження депозиту, а прибуток вже потім!
Моя стратегія: останні рік я нічого не шукаю. У мене своє розуміння ринку, без всяких індикаторів, обсягів та іншої єресі. Треба називати речі своїми словами на ринку є покупці і продавці, коли великий гравець приходить на ринок він залишає сліди. Я навчу вас знаходити гравців які правлять ринків, щоб знати на якій стороні треба торгувати. Якщо біля керма продавці - ми продаємо, якщо покупці купуємо. 55, М30, H4 і звичайно D1. Зазвичай до середини занять всі учні починають бачити гравців. Плюс кореляція валютних пар пошук сильної і слабкої валютної пари. Відкати, розвороти та інші закономірності ринку. Стратегія працює на всіх ринках форти, ММВБ, американський ринок та ін, так як є учні по цих ринках.

Детальніше: Торгую тільки ліквідні валютні пари євро/долар, фунт/Долар (так як вони технічніше ходять — легше знайти покупця або продавця, Тейкпрофт — від 50 пунктів і вище на угоду, одна дві угоди в день. Використовую силу валютних пар, плюс тих аналіз. З цієї стратегії, також працюю на долгосроке. Торгую агресив-розгін депозиту від 100% в тиждень до 1000% За день, і консерватив — 10% в місяць, при максимальній 2% осіданні.*****
*********************** 10 хвилин промивання мізків, як працює тех. аналіз:

<ширина iframe="500" Висота= " 300 " src="

а це моя аналітика, прогноз на наступний день:

Детальніше про навчання форекс:

"frameborder=" 0 " allowfullscreen>**********
Посилання

Угорі