Що нового?

Набір учасників [Школа усвідомленої жіночності] Клуб "#свої " 1 місяць (Світлана Олійник)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1100 ГРН
Учасників: 0 з 15
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 76.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
жіночності не можна навчити! Жіночність можна тільки згадати і дозволити собі розкіш бути собою, перетворивши це в мистецтво жити усвідомлено, по-жіночому і щасливо!

Всередині спільноти #своїтебе чекають живі вебінари, безліч корисної інформації та прикладних інструментів від Світлани Олійник та інших спікерів школи
  • ти дізнаєшся як проживати кожен період року і на що варто звернути особливу увагу, проходячи по точках переходу.
  • щомісячні стародавні ворожіння, які допоможуть отримати відповіді на всі актуальні питання.
  • за допомогою карт Таро ти дізнаєшся, що важливо проживати в кожен період року саме тобі і отримаєш свої підказки від несвідомого.
  • Астропрогноз на місяць і компенсаторіка, за допомогою якої ти зможеш гармонійно скорегувати всі небажані події.
  • практичні заняття з нейрографіки, завдяки яким ти зможеш позбутися комплексів, психологічних травм і змінити блокуючі установки.
  • Робота з глибинами підсвідомості через метафоричні карти, зустрічі з відповідями на питання, вебінари по архетипів, розіграші консультацій від експертів школи і багато іншого.
В основі жіночого клубу # свої лежить древній календар року, який допомагає не йти проти природи, а співналаштуватися з нею.

Відчуй причетність, потік і енергію синергії жіночого кола. Дай собі право проявлятися через творчість і любов.

Автор: Світлана Олійник
Педагог-психолог, таролог, нумеролог, автор і ведуча жіночих трансформаційних тренінгів.
Вивчати свою жіночу суть, ділитися своїми навичками, вміннями і розуміннями — для мене це величезна цінність. Кожен раз, збираючись з жінками у Великий обережний коло, Я розумію, що загальний простір завжди сильніше і мудріше кожної окремо взятої з нас, але кожна з нас зміцнює його і вносить грань своєї індивідуальності.
Моя персональна місія полягає в створенні безпечного простору для жіночої трансформації, де складне можна зробити звичним, звичне зробити легким, легке зробити красивим, а красиве зробити творчим.
https://privatelink.de/?https://svoleinik.ru/svoi

Угорі