Прокачай такі аспекти свого життя, як відносини, Гроші, здоров'я за допомогою інструментів Хоопонопоно
Ви незадоволені собою
Для тих, хто шукає свій шлях; для тих, хто не розуміє, що хоче; для тих, хто не впевнений у собі.
У вас нелюба робота
Для тих, хто не отримує задоволення від своєї роботи; для тих, хто взагалі шукає роботу; для тих, хто хоче почати свій бізнес
Втомилися від негараздів в СІМ'Ї
Для тих, хто живе в постійному стресі через нерозуміння; для тих, у кого настала криза в сімейних відносинах.
Не виходить створити СІМ'Ю
Для тих, хто ще не зустрів ту саму людину, з ким готовий (готова) створити сім'ю; для тих, у кого затягнувся роман і не переходить в наступну стадію.
Хочете більше заробляти
Для тих, хто втомився від постійної нестачі грошей; для тих, хто потонув у кредитах; для тих, хто хоче фінансової свободи.
Втомилися ходити по лікарях
Для тих, хто хоче підправити здоров'я; для тих, хто хоче вирішити свою ситуацію зі здоров'ям.
чому ця програма допоможе?
ЧеховичДжемма
Практик/консультант з Хоопонопоно
Хоопонопоно прийшло до нас з Гавайських островів. "Хоо" означає "Робити, робити", "поно"означає" баланс, гармонія".
Хоопонопоно-один з доступних і реальних методів досягнення внутрішньої свободи, внутрішньої гармонії. Нічого немає зовні, все всередині. Ми змінюємо себе, якщо хочемо змінити світ.
Згідно з віруваннями стародавніх гавайців, страх і стрес пов'язані з нашим минулим, яке впливає на наше життя зараз. Підсвідомість пов'язує людину або його дію в сьогоденні з чим-небудь з минулого. Коли це відбувається, емоції активізуються і отримується стрес. Хоопонопоно пропонує метод звільнення від енергії минулих програм. Мета Хоопонопоно-знайти божественне всередині себе, знайти себе, свою ідентичність. Тільки божественне всередині нас може стирати і виправляти пам'ять і мислеформи, тому що саме воно створило нас. Тільки божественне всередині нас знає, що відбувається з нами і треба просто довіритися.
Даний метод не вимагає спеціального місця, не займає багато часу. Все відбувається м'яко і легко. Треба просто вбудувати в своє життя деякі прості рутини, про які ви дізнаєтеся з пропонованого тренінгу.
які результати Вас очікують
Ви приймете себе
Ви навчитеся приймати і любити себе. Розберетеся з собою. Зрозумієте, хто ви і що вам потрібно, чи не потрібно. Відчуєте внутрішню свободу і зітхнете на повні груди. З'явиться впевненість у собі
Знайдете улюблену роботу
Розберетеся і зрозумієте, яку роботу хочете. Перед вами розкриються нові горизонти, нові перспективи, ви з легким серцем і з полюванням будете займатися улюбленою справою. Стреси підуть з Вашого життя.
Налагодяться стосунки в родині
У будинку запанує мир: ви по іншому поглянете на своїх близьких, будете глибше розуміти їх, навчитеся знаходити компроміси, разом вирішувати поточні завдання.
Вирішіть серцеву ситуацію
Розберетеся з собою, навчитеся слухати себе і своє серце, зрозумієте, що вам треба. Якщо ви в парі, то зрозумієте, чи це ваша людина. Якщо ви не в парі, то зрозумієте, які кроки зробити, щоб поруч з'явився кохана людина.
Поліпшити фінансове становище
З'явиться розуміння, які переконання гальмують грошовий потік. Налагодяться відносини з грошима. Зможете закрити кредити, робити покупки, не дивлячись на цінники. Почнете подорожувати. Зможете оплатити дітям хорошу освіту. Вирішіть свою фінансову ситуацію.
Покращуйте своє ЗДОРОВ'Я
Розберетеся, які програми заважають вам бути здоровою людиною. Навчіться працювати з цими переконаннями. Почнете радіти життю повноцінно. Займетеся подальшим поліпшенням свого здоров'я через харчування і фізичні вправи.
ЯКЩО ХОЧЕТЕ НАВЧИТИСЯ РОБОТІ НАД СОБОЮ, ЩОБ ПОЛІПШИТИ ЯКІСТЬ ЖИТТЯ У ВСІХ ЇЇ ПРОЯВАХ (РОБОТА, СІМ'Я, ЛЮБОВ, ДІТИ, ГРОШІ, ЗДОРОВ'Я І ТАК ДАЛІ), ТОДІ ЦЯ ПРОГРАМА ДЛЯ ВАС.
https://privatelink.de/?http://hoopono-school.plp7.ru