друзі! У нас стартує набір в нову школу здоров'я!
Ця школа буде присвячена інсулінорезистентності. Бадам, добавкам і сучасним лікарським препаратам для зниження маси тіла.
Старт 1 листопада. Тривалість 3 тижні.
У школі здоров'я вас чекають:
4 варіанти меню з рецептами.
Щотижня у нас будуть в запису і 3 онлайн тренування по понеділках і П'ЯТНИЦЯХ з нашим приголомшливим тренером
Щотижневі кардіо-тренування для тих, що худнуть: запальна зумба від нашого дипломованого інструктора і неймовірної запальнички
Щотижня-тренування на поставу.
Раз на тиждень-я відповідаю на ваші запитання.
Також ви отримуєте на 1 місяць доступ до тем:
Рекомендовані обстеження на етапі зниження/набору ваги і базові обстеження; трактування аналізів, виявлення дефіцитів і захворювань.
Схема БАДів для зниження/набору ваги/поліпшення якості тіла.
Корекція вітаміну Д, феритину і анемії; ліпідограми; показників білка і амілази; зниження гомоцистеїну; підтримка щитовидної залози.
Ця школа буде присвячена інсулінорезистентності. Бадам, добавкам і сучасним лікарським препаратам для зниження маси тіла.
Старт 1 листопада. Тривалість 3 тижні.
У школі здоров'я вас чекають:

Рекомендовані обстеження на етапі зниження/набору ваги і базові обстеження; трактування аналізів, виявлення дефіцитів і захворювань.
Схема БАДів для зниження/набору ваги/поліпшення якості тіла.
Корекція вітаміну Д, феритину і анемії; ліпідограми; показників білка і амілази; зниження гомоцистеїну; підтримка щитовидної залози.
https://www.instagram.com/p/CVSZzvBDzGW/