Що нового?

Набір учасників [Школа жіночності] онлайн-дівич-вечір. Тариф Pro (Аліса Дорошевич)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2203 ГРН
Учасників: 0 з 11
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 208.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Чому це жіноче коло особливе ?

Я пройшла величезний шлях особистої трансформації, перш, ніж почала ділитися своїми знаннями з дівчатами!

Зараз я практикуючий психолог і жіночий тренер. Мама, дружина, цілодобово щаслива дівчина.

На нашому жіночому колі я поділюся з тобою всім, що знаю і кращими практиками, які допомогли мені побудувати себе, залучити в життя успішного гідного чоловіка, створити гармонійну, люблячу сім'ю, створити свій онлайн проект і бути абсолютно незалежною, реалізуючись в улюбленій роботі.

програма
1 День
"Я" - відносини з собою
У перший день ми зберемося в теплому жіночому колі і поговоримо про те, як побудувати щасливі відносини з головною людиною в своєму житті - собою.
Як знайти ключ до себе: полюбити себе, почати реалізовувати свій потенціал, стати натхненням для світу і свого чоловіка. Як відпустити образи і страхи. Перестати сумніватися в собі і порівнювати з іншими.
Як прийняти себе і своє тіло.
Я дам вам самі робочі практики і проведу для вас потужну медитацію
"Зустріч з Вищим "Я"".

2 День
Гармонійний Союз: Я і Мій коханий.
Ви дізнаєтеся, як притягнути в своє життя успішного і усвідомленого чоловіка, побудувати з ним щасливий союз, як гідно позначати свої кордони на будь-яких етапах відносин( навіть якщо здається, що все втрачено).
Як бути люблячою і чи потрібно надихати чоловіка на звершення?
  • Практика розриву енергетичних прив'язок.
  • Технологія спілкування з чоловіком "Перекладач з чоловічого".
  • Технологія домовленостей для кожного з двох типів стратегії сім'ї
  • Технологія вирішення конфліктів
3 День

"Щаслива СІМ'Я"
На заключному вебінарі я поділюся секретами щасливого материнства.
Поділюся своїм досвідом, як дитину "вбудувати" в своє яскраве життя і не потонути в дні бабака. Як бути в ресурсі і все встигати.
Пріоритети: Я, Чоловік, Дитина. Як розставити?
Як зберегти пристрасть у відносинах після народження дитини.
Сімейні традиції, спадщина, мої лайфхаки по вихованню творчого потенціалу у дитини.
Як вибудувати глибокий зв'язок з дітьми?
Відносини з родичами і сім'єю чоловіка. Побудова потужного роду. Як вибудувати відносини зі свекрухою і своїми батьками?

Тариф PRO
Участь у дівич-вечори
Інтенсив у записі на рік
Доступ в загальний чат учасниць
Гайд з усіма практиками дівич-вечора
Пакет медитацій з необмеженим доступом

https://privatelink.de/?https://cosmicmommy.online/intensiv3days

Угорі