Що нового?

Набір учасників [Школа жіночого здоров'я] мій ресурс всередині мене (Марія Трегубова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 221 ГРН
Учасників: 0 з 7
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 32.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Де шукати джерело сили і ресурсу? Пошуки фахівців, схем препаратів, обставин так енергетично затратні самі по собі...

А ви знаєте, що величезний ресурс таїться всередині кожної з нас! І без доступу до цих ресурсів допомога ззовні - лише крапля в океані!

програма марафону
  • 1 день
джерела внутрішнього ресурсу

Практика "Поклик любові" – про те, як зароджувалася в вас життя, і як ви насичувалися життєвою енергією-доторкніться до свого потенціалу життєвої сили.
  • 2 день
аромат жінки

Практика "Аромат закоханості" - про пошук джерела любові в тілі і можливості поширення любові навколо себе
  • 3 день
народження образів

Практика "мій ресурсний образ" - хто я? Навіщо я? Яка я? Все найкраще, що є в вас пропишеться у вашій посмішці, погляді і рухах вашого тіла
  • 4 день
ефективне дихання

Практика "діафрагмальне дихання" - допоможе врятувати вашу діафрагму від завмирання при стресі

Практика "насичення Божественним світлом" - дихальна практика зцілення і звільнення від руйнівних емоцій, патологічної енергії
  • 5 день
Жіночий дар любові

Практика" центри твоєї Всесвіту " - допоможе почути заклик серця і матки любити

Сила жіночої душі

Практика "Образ твоєї душі" - подарує вам радість усвідомлення і відчуття звуків і вібрацій Вашої душі, проявить її поклик

цей марафон подарує вам:
  • доброзичливу підтримку жіночої енергії, яку я проведу для вас з навколишнього простору
  • знайомство з дивовижним пристроєм вашого тіла, унікальними можливостями відчуття зародження імпульсів любові
  • усвідомлення дива любові, сили самоприйняття і спраги пізнання себе і навколишнього світу
  • наповнення почуттям впевненості, сміливості і радості в потужному потоці життєвої енергії
цей марафон для вас:
  • При пошуку сил для одужання
  • у хвилини смутку, відчаю, самотності, втрати сил
  • При натхненні на знайомство зі своїм внутрішнім світом
  • коли вам потрібна жіноча підтримка
матеріали доступні відразу після оплати

https://privatelink.de/?https://healthcreation.ru/resource

Угорі