Що нового?

Придбаний Шлях до здоров'я. Базовий курс. 7 модулів (Сергій Міщук)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1765 ГРН
Учасників: 0 з 48
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
прихований вміст для користувачів Aurora, Marulla.
Натисніть, щоб розкрити...

Сергій Міщук – дипломований лікар та інструктор, який допомагає вирішувати фізичні та психологічні проблеми людям різного віку по всьому світу.

Практичний психолог, психотерапевт і гештальт-терапевт.

Співавтор-Розробник школи ейдотехніки. Фахівець зі східних систем оздоровлення (гун-фу, цигун, йога та багато інших), езотеричний психолог, майстер тибетської школи Рейки, тайчі.

Майстер і викладач масажних технік (тайський, китайський, тибетський, індійський, російський і багато інших школи масажу). Цілитель народної і нетрадиційної медицини (лікування травами, голкотерапія, костоправство).

Одним з найважливіших якостей Сергія, яке особливо виділяють його вдячні учні та пацієнти, – це вміння дуже просто пояснювати складні речі і надихати людей на дії, які дійсно покращують здоров'я і сприяють зціленню душі і тіла.
Вступ

У цій частині програми відбудеться наше з вами знайомство. Я поділюся з вами своєю історією та розповім про свій шлях до цілісного здоров'я. Ви також дізнаєтеся, що ж чекає вас по ходу проходження курсу, отримаєте керівництво і всі необхідні рекомендації по роботі з програмою. А також більш детально ознайомитеся з її структурою.

Сергій Міщук – дипломований лікар та інструктор, який допомагає вирішувати фізичні та психологічні проблеми людям різного віку по всьому світу.

Практичний психолог, психотерапевт і гештальт-терапевт.

Співавтор-Розробник школи ейдотехніки. Фахівець зі східних систем оздоровлення (гун-фу, цигун, йога та багато інших), езотеричний психолог, майстер тибетської школи Рейки, тайчі.

Майстер і викладач масажних технік (тайський, китайський, тибетський, індійський, російський і багато інших школи масажу). Цілитель народної і нетрадиційної медицини (лікування травами, голкотерапія, костоправство).

Одним з найважливіших якостей Сергія, яке особливо виділяють його вдячні учні та пацієнти, – це вміння дуже просто пояснювати складні речі і надихати людей на дії, які дійсно покращують здоров'я і сприяють зціленню душі і тіла.
Ваше здоров'я у ваших руках. І пора зайнятися їм грунтовно.

Від стану вашого здоров'я залежить дуже багато чого у Вашому житті: те, наскільки щасливими, енергійними, успішними і соціально реалізованими ви будете, а найголовніше – як довго ви цим самим життям зможете насолоджуватися.

Продажник
https://privatelink.de/?http://www.mindvalleyrussian.com/magazin/mischuk/products

Угорі