Що нового?

Придбаний Шлях фрілансера (Марія Губіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 846 ГРН
Учасників: 0 з 15
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 58.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

програма міні-курсу

вебінар 1. Шлях фрілансера: від учня до лідера

Дуже важливо розуміти своє місце на ринку. сім етапів зростання фрілансера від новачка і вище . Які ознаки кожного етапу, які граблі на кожному етапі, як вирулювати на наступний.

На цьому вебінарі поговоримо про цей шлях, пошукаємо себе, побачимо свої сильні сторони, зрозуміємо, в які пастки вже потрапили, які ще є шанс перестрибнути - і як. пошукаємо для себе точки переходу на наступні етапи.

Дехто мені написав, що цей вебінар - "одне з кращого, що траплялося в житті". Мені це дивно, тому що це ж всього лише вебінар. Але раптом у Вашому житті він теж стане яскравою лампочкою?

вебінар 2. А де ж гроші? Гра в продукти і ціни

У цей вебінар я запхала відразу дві теми - гіперострие для фрілансерів.

По-перше, продуктова лінійка. що взагалі продавати саме в таких ось приватних послугах - які формати продуктів можливі, як з ними можна пограти, щоб масштабуватися і добути додаткових грошей. Пошукаємо нові несподівані продукти.

По-друге,найгостріші питання щодо ціноутворення . Що скільки коштує і як це зрозуміти. Ну і як бути, якщо вам здається, що аудиторія "стільки не заплатить". Поговоримо про пастки ціни і моєму улюбленому "методі попи")))

вебінар 3. А як же просування: особистий бренд, що продають воронки і їх друзі

Зазвичай на тренінгах з маркетингу ми розглядаємо чотири стратегії просування і кожен складає свій власний мікс.

На цьому вебінарі я покажу не тільки стратегії, але і вже складену з них дуже робочу готову систему просування, заточену саме під фрілансерів. Причому розберу її на варіанти мінімум-оптимум-максимум. Можна буде взяти той, який вам ок за часом і іншим ресурсам.

Погана новина: просування - це завжди система і багато роботи. Якщо не готові впахаться в просування-не приходьте.
Хороша новина: секретних секретів немає. розповім, куди бігти і що робити.

https://privatelink.de/?https://azconsult.expert/free_way

Угорі