Що нового?

Набір учасників Шлунково-кишкового тракту: Здоров'я своїми руками.Тариф "разом до здоров'я" (Інга Дубініна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 8089 ГРН
Учасників: 0 з 131
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 64.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Старт: 29 Вересня 2020 р.
Тривалість: 4 тижні (закінчуємо 26 жовтня)
Формат:
  • онлайн лекції-14 лекцій
  • прямі ефіри-6 ефірів
  • Груповий супровід в закритій групі
  • доступ до матеріалів курсу 6 тижнів (до 7 листопада)
"Ми — те, що ми їмо" — ця фраза набила оскому-вона одночасно і абсолютно вірна і абсолютно марна. Кількість суперечливої інформації про дієти і способи харчування — безмежно. Йому вже неможливо слідувати, його неможливо критично осмислити. І якщо наполегливо розбиратися що шкідливо, а що корисно їсти — в якийсь момент тебе чекає неминучий висновок що можна харчуватися однією водою.

І якщо ти базово здоровий, то можна махнути на цю всю дурницю рукою і повернутися в нормальне життя. Є що їв, і не брати поганого в голову. Але мені свого часу тут не пощастило. У мене на руках була важка дитина, інтенсивну програму реабілітації неможливо застосувати до" синенькому " зашлакованому дитині з погано працюючим животом, тому що він взагалі зламається. І довелося розбиратися глибше. Кілька років в Америці, потім-в Італії, кращі доктора, курси і аналіз-Аналіз-Аналіз. І як же це все-таки працює!

І в якийсь момент з низки суперечливих фактів виклався відповідний для мене відповідь.
Нам-людям-потрібен не універсальний рецепт, його і немає одного правильного, нам потрібні загальні принципи. Принципи роботи внутрішньої системи під назвою шлунково-кишкового тракту. Якщо їх схопити-хаос перетворюється в космос, прості трави — в ліки, а безглузді в своїй нескінченності БАДи — в осмислені 7 нот, якими можна заспівати будь-який потрібний вам мотив. А моя лежача неговорящая дівчинка-ходить, ногами, в школу, і каже, говорить погано, але на трьох мовах. І як не дивний вам буде висновок при чому тут ходьба і мова до живота - а вони безпосередньо пов'язані. Все спирається на живіт. Ну або як там у класика? "Ми — те, що ми їмо"

отже, ми розберемо:
  • Як працює шлунково-кишкового тракту?
  • Як не нашкодити своєму шлунково-кишкового тракту?
  • що в роботі організму безпосередньо залежить від шлунково-кишкового тракту і як допомогти збалансувати цю роботу?
через розуміння трапляється управління процесами, і я хочу цим поділитися. А ще крім такої необхідної і захоплюючої (для мене) теорії в курс входить кілька практичних інструментів. І в життя ви підете аж з двома дуже дієвими "аж": масовими і тюбиками.
Так що приходьте-створимо ажіотаж
важливо:
Ми не будемо розбирати дієти або БАДи, ми будемо розглядати процеси в печінці, жовчному — у всій орально-анальної трубці, і розбирати чому при аденоїдах треба подбати про кишечнику, а при алергіях — налагодити роботу підшлункової.
Щоб "інструмент" заробив треба і розібратися для чого він і освоїти "тупо ручками". Ми будемо освоювати покроково масаж і тюбаж, збирати аптечку трав або добавок, складати свій власний список продуктів.

Для кого цей курс?
Ці 4 тижні потрібні "просто" людині, не медику, хто озирається навколо в пошуках способів жити максимально здоровим, того, хто з одного боку не готовий весь фокус своєї уваги змістити на здорове харчування і ЗСЖ (є якесь життя і інтереси за межами "правильного життя"), але з іншого боку вже розуміє, що спочатку не звертати уваги а потім вирізати хворий орган або ковтати таблетками, коли вже зламалося — теж дорога погана. Для цієї категорії" просто " людей-я можу зрізати багато кутів — прискорити розуміння і дати близький доступ до важелів управління своїм організмом.

План курсу:
  • Що таке біохакінг
  • Кому потрібен курс по шлунково-кишкового тракту або неочевидні зв'язки між органами
  • ШКТ як конвеєр
  • етапи конвеєра:
  • ротова порожнина
  • стравохід, шлунок
  • підшлункова
  • печінка, жовчний міхур
  • ДПК, кишечник
  • Мануальне обдавлювання
  • "Вакуум" - як інструмент роботи з органами шлунково-кишкового тракту
  • Самостійна робота з визначення відділів шлунково-кишкового тракту, які потребують допомоги і вибудовування стратегії допомоги препаратами і практиками
  • харчування: білки
  • харчування: жири
  • харчування: вуглеводи
  • приклади раціону, розбір принципів побудови дієт, голодування
  • Тюбаж: теоретичні основи
  • Практична робота: тюбаж вихідного дня
  • Самостійна робота з вироблення відповідного для вас раціону на основі принципів харчування
Тариф "разом до здоров'я"

Продажник:

http://dubinina.dk/seminars/online/git1/

Угорі