дорогі мої, повідомляю вам про старт продажів мого нового, авторського і нереально смачного збірника!
⠀
Якщо вивчити етикетку всім нам відомої шоколадної пасти, то ми побачимо, що до складу входить: цукор (55%), пальмова олія (23%), лісовий горіх (13%), знежирене сухе молоко (5%), какао, лактоза, соєвий лецитин і ванілін.
Не дивно, що виробник не рекомендує вживати її більше 2-х ч.л в день.
Інформація є загальнодоступною і, думаю, не потребує моїх коментарів.
Єдине, на що варто завжди звертати увагу — на етикетці в першу чергу завжди вказується основний інгредієнт
Тому, коли ви купуєте магазинну шоколадну пасту, то і склад повинен починатися з шоколаду, але ніяк не з цукру!
⠀
А щоб бути на 100% впевненими в якості інгредієнтів, раджу готувати смачну пасту будинку, тим більше, це займає не так багато часу. Довше в магазин збиратися))
⠀
Для різноманітності записала для вас нереально смачний збірник відеорецептів з принципово якісною альтернативою
⠀
Програма:
Шоколадна паста" подвійний ШОКОЛАД " - для любителів насиченого смаку
Шоколадна паста" полуниця - Яванський перець " - прекрасний варіант для чоловічої аудиторії
Шоколадна паста "ВИШНЯ в шоколаді" - любов з першої ложки
Шоколадна паста "арахіс" - заряд енергії на весь день
Шоколадна паста "МАНГО-КОКОС" - ПП (без тваринних білків) прекрасне рішення для тих, хто поститься і вегетаріанців
⠀
⚠ ️ Робіть відразу подвійну порцію, відірватися неможливо!
⠀
✔ Ціна?
До 23 лютого вартість збірника з 5 уроків Всього 599₽, потім вартість збільшиться до 1000₽.
⠀
Доступ до збірника надається на 1 рік.
⠀
Якщо вивчити етикетку всім нам відомої шоколадної пасти, то ми побачимо, що до складу входить: цукор (55%), пальмова олія (23%), лісовий горіх (13%), знежирене сухе молоко (5%), какао, лактоза, соєвий лецитин і ванілін.
Не дивно, що виробник не рекомендує вживати її більше 2-х ч.л в день.
Інформація є загальнодоступною і, думаю, не потребує моїх коментарів.
Єдине, на що варто завжди звертати увагу — на етикетці в першу чергу завжди вказується основний інгредієнт
Тому, коли ви купуєте магазинну шоколадну пасту, то і склад повинен починатися з шоколаду, але ніяк не з цукру!
⠀
А щоб бути на 100% впевненими в якості інгредієнтів, раджу готувати смачну пасту будинку, тим більше, це займає не так багато часу. Довше в магазин збиратися))
⠀
Для різноманітності записала для вас нереально смачний збірник відеорецептів з принципово якісною альтернативою
⠀
Програма:
Шоколадна паста" подвійний ШОКОЛАД " - для любителів насиченого смаку
Шоколадна паста" полуниця - Яванський перець " - прекрасний варіант для чоловічої аудиторії
Шоколадна паста "ВИШНЯ в шоколаді" - любов з першої ложки
Шоколадна паста "арахіс" - заряд енергії на весь день
Шоколадна паста "МАНГО-КОКОС" - ПП (без тваринних білків) прекрасне рішення для тих, хто поститься і вегетаріанців
⠀
⚠ ️ Робіть відразу подвійну порцію, відірватися неможливо!
⠀
✔ Ціна?
До 23 лютого вартість збірника з 5 уроків Всього 599₽, потім вартість збільшиться до 1000₽.
⠀
Доступ до збірника надається на 1 рік.
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/CLeKM45Hfv2/