Що нового?

Придбаний [ShoNaNebi] АстроЛаб (Анна Решетняк)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 9000 ГРН
Учасників: 0 з 30
Організатор: G Gadzhi
Статус: Набір учасників
Внесок: 312 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
АстроЛаб

ShoNaNebi

Астрологія – це мова. Якщо ви розумієте її, то небеса говорять з вами.

ПРО SHONANEBI

“ShoNaNebi” - це простір для тих, хто захоплюється астрологією, мріє пізнати вищі знання для особистого розвитку та для професійної допомоги іншим.

Засновниця клубу - Анна Решетняк з досвідом 6 років в астрології.

З нами ви можете поглибитись у світ астрології, постійно практикуватись, адже досвід астролога - це ключ до успіху.
Ви можете обрати пакет навчання від базового до поглибленого курсу.

Наша команда допоможе вам пізнати себе та знайти відповіді на запитання.

Зроби астрологію інструментом для вдосконалення свого життя разом з нами.

Ведуча клубу - Анна Решетняк

"Привіт, я Аня!
Мій шлях до астрології був довгим і нелегким, і я щиро захоплююсь тими, хто прийшов до цього з цікавості.
Завжди вірила, що я творець свого щастя. Я змінила багато професій, тричі виходила заміж (хоча дуже хотіла, щоб це сталося один раз і назавжди), маю дочку та трьох синів. Моє життя було сповнене злетів і падінь. Втрата старшої доньки розділила моє життя на "до" і "після"...
Завдяки останньому шлюбу я досягла дна, але вдячна за цей досвід. Психотерапія, теорії, релігії, книги – усе це стало частиною мого шляху. І ось вже понад 5 років я займаюся астрологією.
Я знаю всі труднощі, з якими стикаються астрологи. У свій час мені не вистачало простору для практики та обміну досвідом. Саме тому я створила цей клуб."

Програма курсу

25.04.26 тирани, аб’юзери, маніпулятори, ти хто притягує таких людей у своє життя
11.04.26 Психічні розлади
28.03.26 1 дом и внешность
13.05.26 Талан та важка доля
Показания на юмориста

Ціна:180 EUR
Уроків: 5
Мова курсу: Українська

https://shonanebi.com/

Угорі