Замовляти товари з Японії не складніше, ніж приготувати чашку кави! Ніяких складних і заплутаних схем. Потрібен тільки смартфон або компьтер з доступом в інтернет! Просто клік-клік, і кур'єр вже біля порога з посилочкою з Японії. На курсі ви навчитеся самостійно робити замовлення з будь-якого онлайн-магазину Японії, орієнтуватися на японських сайтах легко і впевнено, і економити на улюблених покупках, не переплачуючи посередникам!
на курсі Ви дізнаєтеся, як:
- економити на покупках японських товарів;
- робити замовлення з будь-якого інтернет-магазину Японії;
- орієнтуватись на японських сайтах без знання японської мови;
- шукати улюблені японські товари;
- насолоджуватися японським шопінгом не виходячи з дому.
- 8 докладних відео уроків;
- детальні чек-листи;
- практикум;
- і зворотний зв'язок особисто від мене (на тарифі просунутий).
Кому підійде курс:
- хто любить японські товари;
- хто втомився переплачувати посередникам;
- хто хоче навчиться робити замовлення з Японії самостійно, але не знає як;
- хто любить якісні товари;
- хто хоче зануриться в світ японського шопінгу.
Анастасія Юркова
Керівник онлайн-магазину японських товарів.
Більше 3-х років я тісно працюю з японським ринком! Вивчила і перепробувала всі можливі шляхи доставки товарів з Японії - від пошуку постачальників до самостійного замовлення без посередників. Освоїла десятки майданчиків і сервісів - від російськомовних до японських. На цьому курсі я поділюся своїм досвідом, як легко в кілька кліків робити замовлення в будь-якому онлайн-магазині Японії.
Керівник онлайн-магазину японських товарів.
Більше 3-х років я тісно працюю з японським ринком! Вивчила і перепробувала всі можливі шляхи доставки товарів з Японії - від пошуку постачальників до самостійного замовлення без посередників. Освоїла десятки майданчиків і сервісів - від російськомовних до японських. На цьому курсі я поділюся своїм досвідом, як легко в кілька кліків робити замовлення в будь-якому онлайн-магазині Японії.
https://privatelink.de/?https://adischool.getcourse.ru/page0