Що нового?

Придбаний Шопінг в Японії (Анастасія Юркова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 1 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 111.5 ГРН
8%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 86907

прихований вміст для користувачів Alister, Айгога, Homer, vintra, Дайнеріс, Двалін, Коловрат, Москва.
Натисніть, щоб розкрити...

Замовляти товари з Японії не складніше, ніж приготувати чашку кави! Ніяких складних і заплутаних схем. Потрібен тільки смартфон або компьтер з доступом в інтернет! Просто клік-клік, і кур'єр вже біля порога з посилочкою з Японії. На курсі ви навчитеся самостійно робити замовлення з будь-якого онлайн-магазину Японії, орієнтуватися на японських сайтах легко і впевнено, і економити на улюблених покупках, не переплачуючи посередникам!

на курсі Ви дізнаєтеся, як:
  • економити на покупках японських товарів;
  • робити замовлення з будь-якого інтернет-магазину Японії;
  • орієнтуватись на японських сайтах без знання японської мови;
  • шукати улюблені японські товари;
  • насолоджуватися японським шопінгом не виходячи з дому.
що вас чекає на курсі:
  • 8 докладних відео уроків;
  • детальні чек-листи;
  • практикум;
  • і зворотний зв'язок особисто від мене (на тарифі просунутий).
Уроки включають в себе покрокову інструкцію-від реєстрації на майданчиках, до вибору способів доставки! Я проведу вас від першого кроку-до останнього! На навчальній платформі можна буде задати будь-яку кількість питань і отримати відповідь на кожне з них! А також підключитися до чату підтримки, де є можливість задавати питання вчителю і спілкуватися з іншими учнями. В результаті ви отримаєте безцінні знання - як робити замовлення в абсолютно в будь-якому онлайн-магазині Японії!

Кому підійде курс:
  • хто любить японські товари;
  • хто втомився переплачувати посередникам;
  • хто хоче навчиться робити замовлення з Японії самостійно, але не знає як;
  • хто любить якісні товари;
  • хто хоче зануриться в світ японського шопінгу.
Анастасія Юркова
Керівник онлайн-магазину японських товарів.

Більше 3-х років я тісно працюю з японським ринком! Вивчила і перепробувала всі можливі шляхи доставки товарів з Японії - від пошуку постачальників до самостійного замовлення без посередників. Освоїла десятки майданчиків і сервісів - від російськомовних до японських. На цьому курсі я поділюся своїм досвідом, як легко в кілька кліків робити замовлення в будь-якому онлайн-магазині Японії.
https://privatelink.de/?https://adischool.getcourse.ru/page0

Угорі