Що нового?

Придбаний Шпаргалка агента-аукціоніста (Олександр Санкін)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 16
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 23.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Експрес-курс" Шпаргалка агента-аукціоніста " Олександр Санкін. Складається з 8-ми відеороликів.
1-й Відеоролик експрес - курсу"Шпаргалка Агента - аукціоніста".
Назва: як перейти від зустрічей до договорів? Поширені порушення методу. Як знайти натхнення.
Про що це відео?
Мій учень в Ізраїлі провів вже 50 зустрічей з власниками, але Договір поки не підписав.
У цьому відеоролику Я даю корисні поради моєму учневі і всім агентам, які відчувають труднощі в підписанні ексклюзивних договорів.
Слухайте уважно, застосовуйте отримані рекомендації в своїй роботі і багатійте.

2-й Відеоролик міні-курсу"Шпаргалка Агента - аукціоніста"
Назва: про ціни: початкову, резервну та ціну продажу. Частина 1.
Про що це відео?
У цьому відеоролику я, автор аукціонного методу продажу нерухомості, Олександр Санкін, даю корисні поради агентам і власникам нерухомості з питань ціноутворення. Що таке початкова ціна, резервна ціна та ціна продажу? Для чого вони потрібні? Дивіться цей ролик, і ви все дізнаєтеся!

3-й Відеоролик міні-курсу"Шпаргалка Агента - аукціоніста"
Назва: про ціни: початкову, резервну та ціну продажу. Частина 2.
Про що це відео?
У цьому відеоролику - продовження уроку про ціни.

4-й Відеоролик міні-курсу"Шпаргалка Агента - аукціоніста"
Назва: про покази, оферти, зведену таблицю, правила торгів і ознак ажіотажу. Відповіді а.Санкіна на 10 питань Т. Попової (м. Єкатеринбург).
Про що це відео?
Моя учениця Тетяна Попова, якою я дуже пишаюся, надіслала мені дуже хороші питання з Єкатеринбурга.
Слухайте уважно мої відповіді, застосовуйте отримані знання і багатійте, друзі!

5-й Відеоролик міні-курсу"Шпаргалка Агента - аукціоніста"
Назва: нюанси аукціонного методу Олександра Санкіна. Коли відбудеться підйом ціни?
Про що це відео?
Як бути, якщо ціна не сильно виросла в ході 2-х днів показів аукціонного об'єкта? Автор аукціонного методу продажу нерухомості Олександр Санкін відповідає на питання і розсіює сумніви.

6-й Відеоролик міні-курсу"Шпаргалка Агента - аукціоніста".
Назва: про своєчасне призначення дат показів і продажу в авторській аукціонній методиці Олександра Санкіна.
Про що це відео?
Я, тренер агентів-мільйонерів Олександр Санкін, постійно проводжу онлайн і оффлайн курси для ріелторів, навчаю аукціонного методу продажу нерухомості.
Шановні агенти, призначайте, як тільки отримали від власника доручення на продаж об'єкта аукціонним способом, як тільки підписали ексклюзивний договір, дати показів і прийому завдатку. Помилково збирати контакти покупців і агентів з покупцями і після цього призначати дати показів. Призначте дати відразу, до того, як приступите до маркетингу ввіреного вам об'єкта.
Мої учні, які в точності слідують моїм алгоритмам навчання, гарантовано множать дохід і кількість угод, при цьому, скорочують кількість годин роботи.

7-й Відеоролик міні-курсу"Шпаргалка Агента - аукціоніста".
Назва: як, при продажу послуги, правильно відповісти на заперечення власника "мій друг - ріелтор".
Про що це відео?
Олександр Санкін, тренер агентів - мільйонерів, показує в цьому відео, Як правильно відповісти на питання - заперечення власника "у мене друг (родич, однокласник) ріелтор, мені буде незручно перед моїм другом (родичем, однокласником), якщо я підпишу з Вами ексклюзивний договір".

8-й Відеоролик міні-курсу"Шпаргалка Агента - аукціоніста".
Назва: що робити, якщо покупець - переможець торгів пропав безвісти.
Про що це відео?
У цьому відео я відповідаю на запитання мого учня Расима Расулова, яким я дуже пишаюся. Як бути, якщо покупець-переможець аукціону зник. Що сказати продавцю?
https://privatelink.de/?https://sankin.pro/shop/videokursy-i-videotreningi/mini-kurs-shpargalka-agenta-aukcionista

Угорі