Що нового?

Придбаний Швидка ретуш з Retouch Panel, 2018 (Євген Карташов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 659 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 68.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Швидка ретуш з Retouch Panel (Євген Карташов)
Автор: Євген Карташов

У відвідувачів нашого ресурсу часто виникав
одне і те ж питання:

Якщо ретуш фотографії робити якісно і скрупульозно, то це забирає багато часу: на обробку однієї фотографії може піти кілька годин.
Чи немає якогось чарівного способу прискорити або спростити цей процес?
Я і сам часто ставив собі це питання, тому що за обов'язком роботи мені доводиться щодня, сидячи за комп'ютером, обробляти десятки, а то і сотні фотографій, на що витрачалася сила-силенна дорогоцінного часу.

На щастя, розробники програми Фотошоп зробили можливість вбудовувати в програму додаткові функції, яких спочатку в програмі немає, або є, але вони реалізуються не зовсім зручно. Тому я не міг не скористатися цією можливістю і у співпраці з класним програмістом створив панель, що спрощує життя фотографу. Панель має три вкладки, на кожній з яких знаходяться певні кнопки. Кожна кнопка замінює кілька (а часом і кілька десятків) операцій в Фотошопі, які зазвичай робляться вручну.

Потрібна структура шарів для високочастотної ретуші? - натиснули кнопку-і всі шари через секунду перед вами.

Потрібні спеціально налаштовані шари для відбілювання зубів? - один клік! Готово!

Потрібні маски для корекції світло-тіньового малюнка? Секунда! Готово!

Почистити шкіру від плям і прищів? Не проблема! Одне натискання на кнопку-і всі підготовчі операції за вас зробила панель.

Тобто панель замінює безліч рутинних операцій, які повторюються від кадру до кадру, на всього одне натискання кнопки.

Над назвою панелі довго не думали, а назвали її просто Retouch Panel або "Панель для ретуші".

Вона встановлюється в програму Фотошоп менше, ніж за 20 секунд

Продажник:
https://privatelink.de/?http://photoshop-master.org/disc81/

Угорі