який продукт вам можна зробити, щоб:
Це формат, при якому ви даєте аудиторії інформацію в форматі контенту, що полегшує досягнення певного результату.
Найбільш наочний приклад-шаблони документів, скрипти, чек-листи, комплекти методик, інструментів, фішок.
мої приклади:
Розповідаю в спеціальному міні-курсі.
Інфопродукт спеціально для тих, кому потрібна чітка і доступна для швидкого впровадження інформація.
Це технологія і працюючі приклади і поради з практики, за допомогою яких можна створювати такі міні-продукти.
Я придумував і впроваджував їх багато разів, завжди отримуючи високий відгук.
Це зрозумілий для аудиторії формат, який легко продавати в силу його високої цінності.
У моєму навчанні-відображення досвіду і того, що приносить результат - багаторічний розвиток проекту і багаторічний стабільний прибуток.
Я зробив матеріали максимально практичними і максимально стислими, залишивши тільки найважливішу і основоположну інформацію.
що конкретно ви отримаєте:
9 відео (не рахуючи введення) - загальна тривалість 57 хвилин:
- це не зайняло багато часу
- він був цінним для клієнтів
- була висока конверсія?
Це формат, при якому ви даєте аудиторії інформацію в форматі контенту, що полегшує досягнення певного результату.
Найбільш наочний приклад-шаблони документів, скрипти, чек-листи, комплекти методик, інструментів, фішок.
мої приклади:
- - шаблони листів в розсилку
- - шаблони презентацій
- - плани маркетингової активності
- - комплекти методик з різних аспектів інфомаркетингу і так далі.
- - скрипти для менеджерів
- - шаблони лендінгів
- - шаблони фотошоп та інших сервісів
- - викрійки в темі рукоділля і багато іншого
Розповідаю в спеціальному міні-курсі.
Інфопродукт спеціально для тих, кому потрібна чітка і доступна для швидкого впровадження інформація.
Це технологія і працюючі приклади і поради з практики, за допомогою яких можна створювати такі міні-продукти.
Я придумував і впроваджував їх багато разів, завжди отримуючи високий відгук.
Це зрозумілий для аудиторії формат, який легко продавати в силу його високої цінності.
У моєму навчанні-відображення досвіду і того, що приносить результат - багаторічний розвиток проекту і багаторічний стабільний прибуток.
Я зробив матеріали максимально практичними і максимально стислими, залишивши тільки найважливішу і основоположну інформацію.
що конкретно ви отримаєте:
9 відео (не рахуючи введення) - загальна тривалість 57 хвилин:
- суть формату і варіанти
- вартість таких продуктів
- Як придумати тему
- огляд реальних продуктів зсередини
- варіанти технічної реалізації
- розбори лендінгів
- Як розмістити продукт після створення
- варіанти продажу
- Що робити далі
https://privatelink.de/?https://dzverev.ru/mini-kurs-psht