Що нового?

Придбаний Швидкі цілі, 2015 (Філіп Славінський)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 8089 ГРН
Учасників: 0 з 230
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 36.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Відеозапис авторського тренінгу.

Духовний вибір. Швидкі цілі-це одна з найкращих систем досягнення цілей у світі.

Система настільки проста, що (за твердженням автора), найбільша проблема в навчанні - це донести її простоту до практикуючих.
Духовний вибір-це система-алгоритм послідовних кроків, дотримуючись яких Ви зі 100% гарантією приходите до своєї мети. Послідовність цих кроків вибудувана таким чином, щоб при будь-яких, навіть самих несприятливих обставинах і незапланованих події, ви тим не менш продовжували рухатися до мети. І не просто рухатися до мети, а й відчувати при цьому радість від кожного зробленого кроку, від кожної дії в напрямку до мети.
Спочатку, система створювалася для роботи над фінансовими цілями. Але вона, так само добре працює, і при досягненні будь-якої мети, з будь-якої сфери життя.
Подумайте про те, чого б ви хотіли домогтися в житті.
  • Які у вас життєві цілі?
  • Як багато грошей ви хочете заробити?
  • яке життя ви уявляєте для себе і близьких?
тепер зупиніться на секунду і подумайте ось про що: коли ви будете жити так, як хочете? Станеться це через 6 місяців? Рік? 5 років?
Більшість людей заздалегідь знають, що вони ніколи не будуть жити так, як хочуть!
З іншого боку, люди, які використовують методику
Духовний вибір-швидкі цілі знають, що вони досягнуть своїх основних життєвих цілей в термін від 60 днів до 2 років.
Для мене духовний шлях це про досягнення все більшої і більшої гармонії з самим собою і з всесвіту.
Духовні техніки можуть не тільки дати вам глибокий духовний досвід і новий погляд на все ваше життя, вони можуть буквально зробити революцію у вашому матеріальному світі.
  • пошук ідеального партнера,
  • придбання будинку вашої мрії,
  • видання вашої книги,
  • початок розвитку власного бізнесу.
аж до таких тривіальних речей як збільшення особистих доходів і погашення кредитів. Ви називаєте це. Яка б не була поточна життєва мета, деякі мої клієнти вже домоглися її за допомогою цієї методики.
Вам тільки потрібно знати як?
І моя відповідь на це питання проста. Вам потрібно ефективно використовувати інструменти, які ви освоїте в рамках моєї нової системи швидких цілей.

https://privatelink.de/?https://rgpgorg.timepad.ru/event/237950/

Угорі