Що нового?

Набір учасників Швидкі гроші на партнерських програмах онлайн шкіл (Олександр Сидоренко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2203 ГРН
Учасників: 0 з 42
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 54.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Система заробітку на налаштуванні реклами на партнерські програми,
яка приносить від 500 до 6000 доларів на місяць з мінімальними вкладеннями.

А мова піде про партнерські програми, а саме залучення передплатників в онлайн школи за допомогою реклами Вконтакте і реклами на youtube.

Поточна ситуація в світі безумовно сприяє зростанню онлайн-шкіл. Це підтверджується і цифрами: ринок онлайн-освіти зростає. У більшості проектів спостерігається зростання виручки.

я вам пропоную використовувати цю можливість і навчиться заробляти від 500 доларів залучаючи передплатників в онлайн школи за допомогою таргетованої реклами Вконтакте і на Youtube

Давайте я розповім як це працює. Ви налаштовуєте рекламу допустимо на майстер-клас з вивчення англійської мови, людина приходить, слухає і в кінці майстер-класу йому пропонують пройти платний курс, він оплачує і онлайн школа вам виплачує відсоток від прибутку.

як правило це становить від 25% до 75% від вартості замовлення. Наприклад: по вашій рекламі прийшло 100 чоловік, 30 чоловік купили курс за $100 і онлайн школа вам платить 25%, в грошах це 30* $100= $3000 - ваші $750

а якщо прийде не 100 А 1000 чоловік і якщо купить не 30 чоловік а 300 чоловік, і якщо курс буде коштувати не $100 а наприклад $500. Непогано?

Якщо ви хочете серйозно розібратися в цьому і почати заробляти дуже пристойні гроші то я запрошую вас взяти участь в онлайн програмі "швидкі гроші на партнерських програмах онлайн шкіл"

У цій програмі я видав в деталях все необхідне, що вам потрібно для успішного запуску рекламних компаній для онлайн шкіл. На прикладі своєї партнерської програми я показав як можна з повного нуля навчиться рекламі ВК і Youtube і заробити перші гроші не виходять з дому і з мінімальними вкладеннями.

Показав як знаходити вигідні партнерські програми, ви дізнаєтеся як збирати за допомогою сервісів людей яким ваша пропозиція буде цікаво і які потім куплять онлайн курс і як підсумок Ви отримаєте хороші комісійні з продажу.

Показав як писати чіпляють тексти, показав як робити соковиті картинки, як обходити блокування, як спілкуватися з техподдрежкой, вообщем розповів і показав все що я роблю сам коли налаштовую рекламу для своїх клієнтів.

Ви також дізнаєтеся всі найостанніші фішки і напрацювання, які я особисто використовую в своєму бізнесі.

Детальніше на сайті, що продає:
https://privatelink.de/?https://prostosdelaj.ru/traf_school

Угорі