Що нового?

Придбаний Швидкі гроші на сайтах знайомств (Євген Толстов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 548 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 40.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Я експерт із заробітку на сайтах знайомств.
Працювати віддалено з різними сайтами знайомств, приводячи їм нових користувачів і заробляючи на цьому гроші, я почав близько трьох років тому. До цього я заробляв в інших нішах, таких як фізичні товари, додатки для мобільних пристроїв і т. п.
Як тільки з'явився сам сегмент онлайн заробітку на нових користувачів для сайтів знайомств, я тут же став тестувати цю нішу і зрозумів що в ній дуже багато грошей, тому що кількість людей шукають нові знайомства в Інтернеті щомісяця становить близько 9-10 млн.чоловік. Це означало тільки одне, що попит на сайти знайомства в Інтернеті величезний, він постійний і потрібно обов'язково освоїти цю нішу і почати в ній заробляти, тим більше що самі сайти знайомств готові добре платити за кожного нового зареєструвався у них Користувача.

Протестувавши дану нішу і активно попрацювавши з нею, я розробив свій авторський алгоритм заробітку, який дозволить кожному, навіть абсолютному новачкові, пройшовши моє навчання, почати заробляти на людях шукають нове спілкування в Інтернеті від 5700 руб.в день.
Дане навчання я створював спеціально з розрахунком в тому числі і на людей нічого не розуміють в інтернет-заробіток. Тому кожен відео урок мого курсу є дуже докладним, і в найдрібніших деталях описує всі кроки, які вам потрібно пройти щоб отримати бажаний фінансовий результат.

Відразу хочу попередити, що чудес не буває і в перший тиждень ви не заробите нечуваних грошей. Спочатку вам потрібно буде засвоїти весь отриманий з відео уроків матеріал, набити руку в сервісах про які я буду розповідати в уроках, врахувати всі рекомендації які я дам в своєму навчанні і тільки після цього приступати до активної роботи. Тільки в такому випадку у вас вийти почати заробляти гроші за моєю методикою і в перспективі вийти на значні суми зароблених грошей. Відразу на вас кілька сотень тисяч рублів не звалиться, чудес не буває. Будьте готові до поступового збільшення ваших доходів, спочатку за моєю методикою ви заробите свої перші 100 000 руб.потім 200 000 руб. і в кінці кінців дійдете і до більш значних сум. Так принаймні було у мене, також швидше за все буде і у вас!

Зараз я повністю віддаю собі звіт в тому, що цей вид заробітку на нових користувачів сайтів знайомств не боїться конкуренції. Дана ніша, в якій зараз я заробляю гроші величезна і вмістить в себе ще дуже багато нових людей, готових чесно працювати працюючи в Інтернеті! Тому я готовий ділитися своєю авторською методикою з іншими, тому що. вони не складуть мені ніякої конкуренції і багато пройшли мій відео курс зможуть, як і я свого часу, звільнитися з нелюбимої роботи і заробляти гроші сидячи вдома в улюбленому кріслі, а для кого-то, моє навчання стане прекрасним способом отримання істотної надбавки до пенсії, без докладання якихось особливих зусиль для цього!

Особисто мене приваблюють надійність і перспективи даного напрямку інтернет-заробітку, адже всього за кілька років ніша заробітку на людях шукають нові знайомства в Інтернеті, виросла в кілька разів і вона продовжує постійно зростати. Регулярно з'являються все нові і нові сайти знайомств, готові платити більше ніж їх конкуренти за кожного зареєстрованого відвідувача.
Завдяки інтернету, сьогодні абсолютно будь-яка людина може заробляти гроші сидячи за комп'ютером у себе вдома!
Мені знадобилося близько трьох років, щоб методом проб і помилок вийти на дохід в кілька сотень тисяч рублів на місяць.
У свій курс я вклав весь досвід накопичений мною за три роки роботи в даній ніші і завдяки цьому, ви можете отримати такі ж результати як і я, витративши на це мінімальну кількість часу.

9 відеоуроків
Зміст:
  1. Знайомство з сервісом який буде вам платити гроші за кожного зареєстрованого на сайті знайомств людини
  2. Парковка домену в сервісі і створення потоків з мітками по різних містах
  3. Знайомство з рекламним інструментом, який ми будемо використовувати для залучення людей шукають нове спілкування в Інтернеті
  4. Налаштування рекламної компанії
  5. Рекламні ставки, якими вони можуть бути і від чого залежить їх величина
  6. 1-й спосіб ведення рекламної компанії по невеликих містах
  7. 2-й спосіб ведення рекламної компанії по великих містах
  8. Облік заявок та виведення коштів з партнерської програми
  9. Як навчитися отримувати реєстрації користувачів на сайті знайомств абсолютно безкоштовно і почати заробляти в 6 разів більше грошей
https://privatelink.de/?https://znak.obuchenie-dla-vseh.ru/

Угорі