Що нового?

Придбаний Швидкі гроші. Тариф-Стандарт (Сергій Загородніков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1802 ГРН
Учасників: 0 з 67
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 28 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Робота на себе в Інтернеті - це шлях, на якому час від часу можуть траплятися різні непередбачені ситуації. Впали продажі, потрібні гроші на рекламу, зарплату, податки, вигоріла аудиторія і т.д. це нормально, бути підприємцем - це означає постійно ризикувати, тестувати, помилятися і отримувати зовсім не той результат, який планувався спочатку. З досвідом таких ситуацій стає менше.

Але, що робити, якщо такі важкі ситуації сталися зараз або скоро настануть?

Я вважаю, що у кожного експерта або продюсера повинен бути завжди "запасний варіант". Особисто я займаюся онлайн-освітою вже 9 років і часто сам потрапляв в такі ситуації не раз. І я вже багато років збираю інструменти, способи і стратегії швидкого збільшення продажів. У мене є свій "бойовий список" на такі випадки. Завдяки цьому списку я відчуваю себе впевнено і знаю, що робити, якщо раптом щось піде не так. І я вирішив їм з вами поділитися.
Я вирішив провести інтенсив "швидкі гроші", на якому видам детально 20 способів збільшення продажів для експертів і продюсерів. Ці інструменти працюють у всіх темах і нішах без винятку.

Цей інтенсив буде корисний, як початківцям експертам, так і досвідченим фахівцям. Після цього інтенсиву у вас завжди будуть ідеї про те, як збільшити продажі в своєму проекті.

для КОГО цей інтенсив?
  • у вас маленька база передплатників (аккаунт), але вам потрібно швидко заробити гроші.
  • ви переїжджаєте в інше місто і Вам потрібно швидко заробити.
  • у вас щось сталося в сім'ї і Вам потрібно швидко заробити.
  • вас звільнилися з роботи (ви пішли самі) і Вам потрібно швидко відновити дохід.
  • Вам потрібно знайти гроші на платну рекламу під запуск великого курсу.
  • у вас касовий розрив і Вам потрібно швидко збільшити продажі, щоб знайти гроші на зарплату, податки або оплату послуг підрядників.
  • у вас падають продажі, ви не знаєте що робити, щоб їх підняти.
  • Скоро Свята (Новий рік, 8 Березня, 23 лютого, травневі, листопадові... літо, зима і ви розумієте, що продажі впадуть і треба до цього підготуватися).
  • у вас зараз не сезон, продажі впали і Вам потрібно терміново заробити.
  • ви хочете терміново зібрати гроші на дороге навчання.
  • немає часу довго щось вибудовувати (автоворонки, автовебінари, запуски) потрібно заробляти вже в найближчі дні.
  • ви продали своїй аудиторії вже все, що можна і вам потрібні нові ідеї про те, що ви можете нового запустити ще.
https://privatelink.de/?https://educm.ru/fast_money

Угорі