І що тепер? тепер ти знаєш, що в темі "Торги банкрутів" можна заробити. Заробити багато і швидко. Головне-знати технологію вибору правильного прибуткового об'єкта і виграшу його на торгах. Інше досить легко, адже продати квартиру, комерцію або товари в півтора-два рази нижче ринку зможе навіть дитина.
Що робити далі?є три варіанти подальшого розвитку подій. - Варіант один. Ти забуваєш про переглянуте відео і торгах назавжди. Теж варіант. Заробити можна і на чомусь іншому. Можливо, у тебе вже зараз успішна робота або високоприбутковий бізнес, яким ти можеш займатися віддалено, маючи багато вільного часу. Ти починаєш шукати способи заробітку на торгах самостійно. Я тільки "за". Спочатку я діяв так само. І витратив близько року і кілька сотень тисяч рублів, щоб знайти працюючі методики, стратегії і способи отримання прибутку на торгах. Пристойно грошей втратив. А вже скільки спалив нервів! Це в гроші не перевести. Ти йдеш далі разом зі мною. За продуманою покрокової стратегії отримання прибутку. З усіма деталями, щоб успішно стартувати в темі "прибуткових торгів банкрутів" і дійти до першої угоди за лічені дні.
Як це буде? після оплати одного з двох варіантів участі, ти отримаєш на пошту 4 основних Модуля інтенсиву під назвою "Швидкий старт в Торгах банкрутів" і додатковий Модуль з відповідями на питання учасників. Цей інтенсив я проводив для групи учнів, тому матеріал дуже щільний і при цьому я даю постійний зворотний зв'язок для учасників групи в записі. Ми разом з тобою розберемо і пройдемо покроково один за одним всі технічні моменти торгів.
Що робити далі?є три варіанти подальшого розвитку подій. - Варіант один. Ти забуваєш про переглянуте відео і торгах назавжди. Теж варіант. Заробити можна і на чомусь іншому. Можливо, у тебе вже зараз успішна робота або високоприбутковий бізнес, яким ти можеш займатися віддалено, маючи багато вільного часу. Ти починаєш шукати способи заробітку на торгах самостійно. Я тільки "за". Спочатку я діяв так само. І витратив близько року і кілька сотень тисяч рублів, щоб знайти працюючі методики, стратегії і способи отримання прибутку на торгах. Пристойно грошей втратив. А вже скільки спалив нервів! Це в гроші не перевести. Ти йдеш далі разом зі мною. За продуманою покрокової стратегії отримання прибутку. З усіма деталями, щоб успішно стартувати в темі "прибуткових торгів банкрутів" і дійти до першої угоди за лічені дні.
Як це буде? після оплати одного з двох варіантів участі, ти отримаєш на пошту 4 основних Модуля інтенсиву під назвою "Швидкий старт в Торгах банкрутів" і додатковий Модуль з відповідями на питання учасників. Цей інтенсив я проводив для групи учнів, тому матеріал дуже щільний і при цьому я даю постійний зворотний зв'язок для учасників групи в записі. Ми разом з тобою розберемо і пройдемо покроково один за одним всі технічні моменти торгів.
- роботу з необхідними сервісами і службами.
- отримання доступів до торгових майданчиків і настройку ключів.
- правильну стратегію пошуку і вибору лотів з більш ніж 40 000 одночасно торгуються пропозицій.
- розберемо помилки, які допускають зазвичай новачки, щоб просто пройти повз них.
- проаналізуємо Законодавство і правила участі в торгах.
- разом проведемо оцінку прибуткових лотів.
- розділимо все, що продає на торгах на прибуткове і неприбуткове і виключимо друге з роботи.
- навчимося віддалено перевіряти нерухомість, товари і цінності в іншому регіоні і місті.
- отримаємо покрокову інструкцію по роботі з заставами та арештами на Майні.
- З'ясуємо вірні дані для оплати завдатку і способи захиститися від шахраїв.
- складемо технічно правильну заявку, відмовити якій конкурсний керуючий за формальними ознаками не зможе.
- сформуємо стратегію залучення інвестора в дорогий об'єкт, якщо у нас зараз недостатньо грошей для його покупки.
- зафіксуємо дані з оподаткування і виберемо зручну форму оплати податків.
- виберемо на майбутнє твій пріоритетний спосіб і тактику для заробітку мільйона доларів на торгах.