чим цей ПРОЕКТ відрізняється
ВІД ДЕСЯТКІВ ІНШИХ?
ПРОЕКТ" швидкий СТАРТ в бізнесі і грошах " - унікальний і не має аналогів в Росії
Я проходив навчання і спілкувався особисто з найсильнішими КОУЧАМИ світу, серед яких - МАЙКЛ РОУЧ і Тоні Роббінс
Всі МЕТОДИКИ і ПРАКТИКИ я випробував на собі і переконався в їх ефективності на власному прикладі
Більше трьох років я ВЕДУ щоденник усвідомленості і відстежую всі позитивні результати МЕТОДИК
Я ЗАСТОСОВУЮ ПРАКТИКИ КАРМІЧНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ ВЖЕ 3,5 РОКИ. За час існування проекту сотні учасників змінили своє життя на краще
програма проекту
1 тиждень
продажник:
ВІД ДЕСЯТКІВ ІНШИХ?
ПРОЕКТ" швидкий СТАРТ в бізнесі і грошах " - унікальний і не має аналогів в Росії
Я проходив навчання і спілкувався особисто з найсильнішими КОУЧАМИ світу, серед яких - МАЙКЛ РОУЧ і Тоні Роббінс
Всі МЕТОДИКИ і ПРАКТИКИ я випробував на собі і переконався в їх ефективності на власному прикладі
Більше трьох років я ВЕДУ щоденник усвідомленості і відстежую всі позитивні результати МЕТОДИК
Я ЗАСТОСОВУЮ ПРАКТИКИ КАРМІЧНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ ВЖЕ 3,5 РОКИ. За час існування проекту сотні учасників змінили своє життя на краще
1 тиждень
- знайомство з системою Кармічного менеджменту" алмазний шлях", її основи та принципи;
- Що таке внутрішня чесність і як перестати обманювати самого себе;
- Як боротися з життєвими труднощами
- подолання перешкод на шляху до мети;
- Що таке кармічний щоденник, як його вести і чому важливо робити це щодня
- система чотирьох кроків: як отримати бажаний результат
і досягти будь-якої мети; - щоденна медитація-гарант виконання будь-яких бажань
- Закон чотирьох сил. Практика роботи з минулим і досконалими помилками;
- закон причинно-наслідкового зв'язку в дії;
- чому немає грошей і що з цим робити?
- Як ставитися до своєї роботи, щоб стати багатою людиною;
- Як керувати часом і знаходити нові можливості.
- Що таке карма і як нам допомагають знання про неї;
- вихід на новий рівень мислення.
- брехня в ім'я правди: чи варто так робити;
- Фінансова грамотність;
- ефективне використання Кармічного менеджменту.
- навіщо потрібно рекомендувати інших людей і що нам це дає;
- Стартап або відкриття власного бізнесу: з чого почати.
- перші результати в Кармічному менеджменті;
- позитивні і негативні відгуки, до чого вони нас приводять.
- Закон чотирьох квіток. Як бачити свої результати в практиці Алмазної мудрості;
- справжня благодійність;
- навіщо потрібно продовжувати весь час працювати над собою? Завершення проекту і перехід на другий рівень.
продажник:
https://privatelink.de/?https://www.gennadykuimov.ru/#rec71636915