Що нового?

Придбаний Швидкий вихід зі стресу (Володимир Макулов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 920 ГРН
Учасників: 0 з 11
Організатор: V Victoria777
Статус: Набір учасників
Внесок: 87 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Останнім часом захопився вивченням того, як психотравми кодуються в мозку людини.

Ну тобто відбулася якась подія, наприклад дитину вкусила собака і мозок створює програму, яка обслуговує цю область життя, тепер при зустрічі з собакою виникатиме страх сам собою.

Відповідно питання: чи можна просто перекодувати цю реакцію в мозку, не вдаючись в деталі події і без звичної психотерапії?

Можна! І в цьому місяці я займався тим, що тестував це на добровольцях і викладав відео.

Чим це відрізняється від звичних методів опрацювання?

1. Не важливо вірите ви чи ні в методику або вважаєте шарлатанством
  2. Не важливо чи пам'ятаєте ви що стало причиною проблеми
  3. Не важливо наскільки ви навіюваний
  4. Не потрібно пари для виконання
Декодування психотравми відбувається приблизно також як видалення непотрібної програми на комп'ютері.
Ви вибираєте програму, натискаєте "видалити" і вона відправляється в кошик.

Весь процес займає приблизно 10-15 хвилин, залежить від конкретного випадку, можна подивитися приклад моєї роботи кому цікаво

28 квітня о 19: 00 за мск я проведу максимально практичний закритий ефір "швидкий вихід зі стресу" мета якого дати вам можливість відчути себе спокійно і захищено в цей непростий час.

Захід буде в форматі ОНЛАЙН трансляції у ВКонтакте з відповідями в чаті і демонстраціями Макулова. Запис трансляції залишається для перегляду.

Мета ефіру: дати вам можливість відчути себе спокійно і захищено в цей не простий час.

Цей ефір ДЛЯ вас, якщо

• Ви гостро переживаєте з приводу поточної ситуації в світі
  • Ви часто думаєте про те, чого не можете змінити
  • Вас лякає власне майбутнє і ваших близьких
  • Ви хочете стати більш спокійним і розслабленим
https://makulov.com/stress/

Угорі