Практикум "Швидкий запуск мікропродуктів" Олександр Бухаленков
СУТЬ технології:
Скасовуйте довгу підготовку вебінару, місяці запису курсу. Проведіть простий 1.5-годинний практикум наживо - і отримаєте заздалегідь оплату за нього + клієнтів, готових до апгрейду на ваш основний продукт.
А потім продавайте записи, перетворивши це в постійне джерело доходу і клієнтів на наступний продукт.
... навіть якщо ваш основний продукт-товар або послуга
ви дізнаєтеся як перевірити ідею МІКРОПРОДУКТУ за ОДИН ДЕНЬ:
- без платної реклами, якщо є Передплатники
- без будь-яких витрат
- без гучних обіцянок
- без передплатників взагалі, якщо є 3000р на таргет
- ... і отримати перші продажі, коли ідея спрацювала!
- складіть список реальних ідей мікропродуктів для себе
- отримайте методику їх тесту за 1 день – витративши 10 хвилин часу
- побачите глобальний 6-кроковий план з 0 до автоматизованого бізнесу
дізнаєтеся 3 кейси з цифрами витрат-доходів за цією моделлю - 6 простих промо-постів для природних продажів
- шаблон простої та ефективної сторінки оплати
- ...та іншу допомогу в реалізації... тсс... сюрпризом буде
кілька років тому, я не вмів спілкуватися з жінками.
У мене була повна записна книжка контактів.
Ось ось проблема.
Ми спілкувалися, зідзвонювалися, листувалися, але далі "справа не йшла".
Очевидно, їм було цікаво щоб я був їх "подружкою", а не хлопцем. І я дізнався це через тижні балаканини. Коли я нарешті боязко пропонував зустріч і вони зливалися.
У такій же ситуації багато початківці просуватися в онлайн.
Вони починають "просувати Instagram", робити "СММ", брати участь в" гівах", прости господи, ведуть спільні ефіри. "Прогрівають" передплатників. Спамлять в личку.
А нові Передплатники зацікавлені в них приблизно так само, як дівчина, яка дала номер телефону хлопцеві на вулиці, тільки щоб він відстав або "з жалості".
Питання дівчатам: яке враження від хлопців, які довго мнуться і базікають, нічого конкретно не запропонувавши?..
...І чим довше я відкладав пропозицію - тим важче його було вимовити..
Я був злий і на себе і на світ.. Мене це дістало. І знаєте що я зробив?
Все змінив навпаки.
Я став відразу пропонувати побачення при знайомстві - через 5-10 хвилин спілкування.
І якщо у обох є час, відразу його і проводити. Ха! Як вам такий "відповідь чемберлену"??
Відразу пригостити чимось, відразу піти випити кави або прогулятися!
І тільки якщо зараз РЕАЛЬНО часу немає (а не відмазка), то взяти телефон - але тільки для майбутньої зустрічі.
Як думаєте, що змінилося?
Можливо, я вас розчарую.
На жаль, я не навчився відразу супер-цікаво спілкуватися, і залишався часто комп'ютерним занудою.
Але змінилося головне.
Ті дівчата, яким я не сподобався - відразу відмовляли, і я йшов по своєму життю далі – легко і приспівуючи.
Тому що я не витратив попередньо купу часу на них.
І так само працює в інтернет маркетингу.
Якщо ви довго "обходите" передплатників без пропозиції щось купити-Ви ведете себе як хлопець - лузер, який боїться запросити на побачення симпатичну дівчину.
Боїться втратити щось одне - і втрачає все. Але-якщо вони не куплять? Запитаєте ви
А ви не пропонуйте відразу весілля - або продукт за 500 000 в день знайомства.
Почніть природним шляхом, з побачення. У бізнесі-з продукту за 1000 рублів.
І так - у вас не стане відразу мільйонів... дівчат або грошей.
Але ви почнете РЕАЛЬНО наближатися до своїх цілей.
Передплатники, які не цільові - будуть відразу "відвалюватися".
Цільові і готові - відразу купувати.
Цільові і не готові поки-мати на увазі, що у вас можна придбати.
І у вас буде реальна зворотний зв'язок, що змінити, щоб набували краще, більше і дорожче. А не ілюзії.
З ілюзіями спокійніше - можна собі що завгодно на вуха навішати, який ти крутий, просто ...не цінують.
Але з реальністю-результативніше.
Готові до зустрічі з реальністю, початківці експерти?
У мене була повна записна книжка контактів.
Ось ось проблема.
Ми спілкувалися, зідзвонювалися, листувалися, але далі "справа не йшла".
Очевидно, їм було цікаво щоб я був їх "подружкою", а не хлопцем. І я дізнався це через тижні балаканини. Коли я нарешті боязко пропонував зустріч і вони зливалися.
У такій же ситуації багато початківці просуватися в онлайн.
Вони починають "просувати Instagram", робити "СММ", брати участь в" гівах", прости господи, ведуть спільні ефіри. "Прогрівають" передплатників. Спамлять в личку.
А нові Передплатники зацікавлені в них приблизно так само, як дівчина, яка дала номер телефону хлопцеві на вулиці, тільки щоб він відстав або "з жалості".
Питання дівчатам: яке враження від хлопців, які довго мнуться і базікають, нічого конкретно не запропонувавши?..
...І чим довше я відкладав пропозицію - тим важче його було вимовити..
Я був злий і на себе і на світ.. Мене це дістало. І знаєте що я зробив?
Все змінив навпаки.
Я став відразу пропонувати побачення при знайомстві - через 5-10 хвилин спілкування.
І якщо у обох є час, відразу його і проводити. Ха! Як вам такий "відповідь чемберлену"??
Відразу пригостити чимось, відразу піти випити кави або прогулятися!
І тільки якщо зараз РЕАЛЬНО часу немає (а не відмазка), то взяти телефон - але тільки для майбутньої зустрічі.
Як думаєте, що змінилося?
Можливо, я вас розчарую.
На жаль, я не навчився відразу супер-цікаво спілкуватися, і залишався часто комп'ютерним занудою.
Але змінилося головне.
Ті дівчата, яким я не сподобався - відразу відмовляли, і я йшов по своєму життю далі – легко і приспівуючи.
Тому що я не витратив попередньо купу часу на них.
І так само працює в інтернет маркетингу.
Якщо ви довго "обходите" передплатників без пропозиції щось купити-Ви ведете себе як хлопець - лузер, який боїться запросити на побачення симпатичну дівчину.
Боїться втратити щось одне - і втрачає все. Але-якщо вони не куплять? Запитаєте ви
А ви не пропонуйте відразу весілля - або продукт за 500 000 в день знайомства.
Почніть природним шляхом, з побачення. У бізнесі-з продукту за 1000 рублів.
І так - у вас не стане відразу мільйонів... дівчат або грошей.
Але ви почнете РЕАЛЬНО наближатися до своїх цілей.
Передплатники, які не цільові - будуть відразу "відвалюватися".
Цільові і готові - відразу купувати.
Цільові і не готові поки-мати на увазі, що у вас можна придбати.
І у вас буде реальна зворотний зв'язок, що змінити, щоб набували краще, більше і дорожче. А не ілюзії.
З ілюзіями спокійніше - можна собі що завгодно на вуха навішати, який ти крутий, просто ...не цінують.
Але з реальністю-результативніше.
Готові до зустрічі з реальністю, початківці експерти?
https://privatelink.de/?https://study.expertgethelp.ru/workshop