Після проведених вебінарів про онлайн-курси я побачив, що тема запуску свого онлайн-курсу для багатьох дуже актуальна тема. Але для більшості експертів це поки як і раніше"темний ліс".. Де брати людей? Як знайти популярну тему? А що робити кожен день, щоб ефективно запустити курс? Як зробити хороший оффер? Ці та інші питання, як непрохідні джунглі, заважають багатьом робити реальні дії в цьому напрямку. Я подумав, що буде круто, якщо у багатьох з'являться відповіді на найгостріші питання в цій темі. І вирішив провести найближчим часом новий онлайн майстер-клас. Це не запис і це буде серія закритих вебінарів, на яких я в прямому ефірі розберу ключові моменти запуску онлайн-курсів. Покроково, послідовно. І вже відразу, ще до початку запуску свого онлайн-курсу, у вас буде всі відповіді для вашої ситуації. Я зібрав в купу концентрат досвіду за 8 років.
Це буде 3-х денний практикум. У ньому буде покрокова Експрес-технологія створення і запуску онлайн-курсу в Інтернеті від ідеї до перших продажів (стратегії, фішки і перевірені шаблони). Дати: 2,3 і 5 липня в 15:00 за київським часом.
Блок 1. Концепція онлайн-курсу
буде ще й кілька бонусів для всіх учасників.
- Як знайти цікаву тему для онлайн-курсу, за яку люди заплатять?
- як відсіяти теми онлайн-курсів, в яких не буде продажів?
- формати онлайн-курсів і який краще вибрати для старту з нуля
- Як визначити цільову аудиторію онлайн-курсу (секретна техніка)?
- Як скласти навчальну програму онлайн-курсу, щоб люди були задоволені?
- Як придумати привабливе і запам'ятовується назва для онлайн-курсу?
- Як написати привабливий продає текст для онлайн-курсу, щоб людям захотілося його купити?
- Як придумати продають бонуси для збільшення продажів онлайн-курсу?
- Як розрахувати оптимальну ціну на онлайн-курс, щоб отримати максимум продажів?
- Як скласти різні за вартістю та наповненням пакети для онлайн-курсу?
- 5 перевірених схем швидких продажів онлайн-курсів
- покроковий план запуску онлайн-курсу з нуля (етапи і завдання)
- Як зібрати людей в онлайн-курс при мінімальному бюджеті?
- Структура вебінару для продажу онлайн-курсу з нуля
- технічні моменти в запуску онлайн-курсу
буде ще й кілька бонусів для всіх учасників.
- Бонус №1: Комплект постів для продажу онлайн-курсів
- Бонус № 2: Контент-план для просування онлайн-курсу в соціальних мережах
- Бонус № 3: розбір 5-ти моїх успішних онлайн-курсів зсередини (лендінги, упаковка, організація навчання)
https://privatelink.de/?https://zagorodnikovbiz.ru/oplata-fast-zap-olk-20-pr