Що нового?

Набір учасників [Сила думки] 7 ключів до енергетичної сили (Олена Краснова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2866 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 212.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

у багатьох, хто свідомо займається духовним розвитком, є три основні проблеми
  • 1 сумніви і невпевненість, коли ти на старті
коли ти тільки починаєш вивчати трансформаційні методики і техніку, ти кажеш собі: "я не бачу (недостатньо чітко бачу), у мене немає чутливості", і як результат - "у мене не вийде".
  • 2 Емоційні американські гірки - "То пусто, то густо"
це коли ти регулярно і системно практикуєш, наприклад, тета-Хілінг або рейки, а сил і енергії для конкретних дій, які призводять до конкретних матеріальних результатів, не вистачає.
  • 3 стадія майстра
це коли ти допомагав іншим людям вирішувати їхні завдання, використовуючи будь-яку техніку (тета-Хілінг, Рейкі, коучинг і будь-які інші трансформаційні практики), і у тебе є щире бажання підвищити ефективність своєї роботи .
  • це супроводжується гірками в емоційному та енергетичному стані. То ти на натхненні, на піку, а в інший момент скочуєшся в прірву нізковібраціонних станів і емоцій (гнів, жалю, немає сил і радості, а у більш просунутих немає бажань, з'являється якась апатія і немає щастя).
Я бачу ці системні проблеми у більшості учнів школи. І причина одна:

твоє фізичне і енергетичне тіло банально не справляється з духовними трансформаціями. Так як" забиті " або розбалансовані енергетичні центри в тілі, які відповідають за силу, енергію, за стабільний результат і реалізацію.

Це означає, що твій вібраційний простір просто "не приймає" бажані трансформації. І ми опрацюємо це за допомогою системи вібраційних Енерготрансформацій.

як вирішити ці завдання за 15 днів і в результаті навчитися самостійно створювати баланс своїх енергоцентрів...
Я довго відточувала і вибудовувала цю систему і зараз готова дати її для освоєння і самостійного використання.

Навіть якщо ти не володієш ніякими практиками, ти зможеш оволодіти технікою і застосовувати її в будь-який час. Але для цього важливо покроково підготувати свою енергетичну систему.

"7 ключів до енергетичної сили" - це повний, покроковий і повністю практичний курс по балансу і посилення всіх енергетичних центрів.

Секрет цього курсу в авторській методиці свет (Система вібраційної Енерго-трансформації) і в можливості робити ці глибокі трансформаційні практики самостійно або онлайн.

https://privatelink.de/?https://alenakrasnova.biz/7-clyuchey-k-energeticheskoy-sile/

Угорі