Що нового?

Придбаний Сила енергопрактик (Алекса ОНІК)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 809 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 70.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
ця книга допоможе тобі матеріалізувати реальність твоєї мрії за допомогою енергетичних практик.
"Сила енергопрактик" - це езотерика очима тверезого практика без заплутаних роздумів. Ефективні методи залучення потрібних людей в своє життя і впливу на них, практики залучення грошей і любові.
Що потрібно зробити, щоб підвищити самооцінку, позбутися травм минулого і посилити інтуїцію. Реально перевірені методи.
Забійний концентрат мого 19-річного досвіду в езотериці. Все ясно, чітко, покроково, з прикладами.
Читачі книги "Сила енергопрактик" отримають такі результати:
✔ Як змусити людину вийти на контакт
✔ Як почати залучати гроші
✔ Як матеріалізувати будь-яке бажання
✔ Як вийти на хвилю удачі
✔ Як розвинути інтуїцію
✔ Як залучити відповідного партнера
✔ Як побороти депресію і страхи
... і багато іншого
Короткий зміст книги
Глава 1: Моя історія
Як любов до чоловіка привела мене до езотерики. Моя історія та результати. Практика виклику людини на контакт.
Глава 2: Як почати жити за законами позитивного мислення і не заплутатися
Як почати жити за законами позитивного мислення і не заплутатися. Як правильно запустити намір бажання і як побороти страхи і невпевненість в собі. Практика.
Глава 3: Техніка Перегляду. Як виконувати правильно
Як працювати з травмами минулого по практиці Перегляду. Як впливати на сьогодення, опрацьовуючи минуле.
Глава 4: Чому потрібно вчитися візуалізувати Сила візуалізації
Як навчиться візуалізувати і чому це так важливо для майбутнього. Практики для правильної візуалізації.
Глава 5: Як залучити гармонійні відносини
Чи можна залучити конкретну людину і чому так складно знайти ідеального партнера? Практики на залучення любові.
Глава 6: Як стати впливовою людиною і подобається іншим
Як почати подобається іншим людям і стати харизматичним. Як перестати бути жертвою. Практика.
Глава 7: енергія грошей. Як відкрити грошовий канал
Як позбутися від мислення бідності і почати залучати матеріальні блага. Як дозволити собі володіти всім найкращим.
Глава 8: Як не закинути все
Що робити, щоб не закинути все. Як підтримувати мотивацію. На що потрібно звертати увагу.
https://privatelink.de/?https://www.master-zakona-prityazheniya.com/sila-energopraktik

Угорі