Що нового?

Придбаний Сила грошей (Єва Єфремова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3640 ГРН
Учасників: 0 з 42
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 90.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

ось що важливо в "силі грошей":
Кожен день заняття ми опрацьовували десятки переконань і виконали масу чисток.
Це найповніший тренінг про гроші і про все, що з ними пов'язано, який я коли-небудь проводила.
В ході тренінгу Ми використовували не тільки унікальний ThetaHealing ® , але і безліч інших технологій, які працюють в темі грошей.
Тому, я не скажу, що цей тренінг побудований тільки на технології ThetaHealing ® . Він включає в себе набагато більше практик саме в темі грошей і достатку
Всі практики підбиралися мною дуже ретельно, щоб вони могли працювати в записі в першу чергу.

Десятки спеціальних практик в ході самого тренінгу для очищення від негативних грошових програм і закріплення навички жити в достатку:
8 тета-медитацій занурення і налаштування на розуміння, відчуття і очищення, що відкривають і закривають кожен день тренінгу
Практика центрування "відповідальність" - яка допоможе відкрити приховані резерви і чесно зрозуміти які саме зараз у тебе стосунки з грошима.
Практика "пошук енергії з втрачених смислів" - за допомогою неї ти зрозумієш куди зараз витікає твоя творча енергія
Практики "зняття самообмежень" - з їх допомогою ти зможеш зняти найпоширеніші самообмеження:" я не"," у мене немає"," у мене не вистачає " і т .п.
Найпотужніша медитація "на завершення клятв" - вона завершує найбільш сприятливим чином ті клятви, які тягнуться за нами з одного життя в іншу: клятви бідності, зречення від матеріального і т. п. Уважний учень зможе по цій техніці завершувати не тільки грошові клятви, а й будь-які інші!
Практика діагностики та опрацювання "зцілення дефіциту роду" - яка очистить тебе і твоїх близьких від програм Нестачі і дефіциту. Її можна повторювати необмежену кількість разів для вс більш і більш глибокого очищення.
Медитація" на трансформацію програм залежних відносин " - яка м'яко трансформує негативні аспекти взаємин з іншими людьми
Техніка "Переокодування на успіх" - яка після декількох днів потужних практик реально дозволяє переключити підсвідомість на досягнення успіху і фінансових цілей
Практика "відбудови від колективних програм страху" - вона від'єднає тебе від колективного несвідомого, яке вселяє страх, думки про кризу, важке життя тощо
Заключна велика "маніфестація" бажаного фінансового результату - яку можна використовувати для залучення бажаних Сум.
І безліч інших більш дрібних вправ, тестів, самодіагностик, опрацювань, зцілень і завантажень, завдяки яким в твоєму житті буде більше грошей і більше щастя

що ти отримаєш в результаті:
Ти навчишся працювати з грошовою енергією безпечним і найбільш сприятливим для тебе чином. І навчишся регулювати потік грошей відповідно до своїх потреб.

Результат №1-ти очистишся від десятків програм і страхів перед великими грошима і вільним життям

Результат № 2 - ти отримаєш ясні практики, які назавжди закріплять в твоєму розумі і тілі навик проживання життя в достатку і без внутрішніх конфліктів щодо грошей

Результат № 3-протягом всього тренінгу, по 20-30 хвилин кожен день, твій мозок буде перебувати в стані тета-частот і почне виробляти звичку входити в цей стан(що дозволить тобі ще краще освоїти метод тета-хілінга)

Результат № 4 - ти пропрацюєш масу обмежуючих програм в ході тренінгу, які зараз гальмують твої доходи і можливості

Результат № 5 - в твоєму тілі, на всіх його рівнях, назавжди закріпиться розуміння - що таке мати гроші в достатку і без страху

Важливо:
Цей курс не означає, що після нього ти будеш лежати на дивані, і тобі будуть сипатися гроші самі по собі.
Це означає, Як прикладаючи таку ж кількість зусиль, ти будеш отримувати більший фінансовий результат.

Угорі